NesoddrangNameDroge transformator 125kvaAnalyse van het trendprobleem

  • vrijgavetijd:2022-04-12 22:27:46
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:582
  • Korte omschrijving:

    NesoddrangName,NesoddrangNameWarmte van transformator onder olie,NesoddrangNameHoeveel is een 500 KVA box transformator,NesoddrangNameT

Artikel inhoud
NesoddrangNameWarmte van transformator onder olie,NesoddrangNameHoeveel is een 500 KVA box transformator,NesoddrangNameTemperatuurmeting van droge transformatoren, het onderhoud en het vervoer, en tegelijkertijd wordt een betrouwbaar gebied gekozen. De nominale capaciteit van de transformator moet doeltreffend worden gebruikt bij de toepassing van de transformator.

Als niet aan bovenstaande bepalingen wordt voldaan, moet het probleem van de droogte worden opgelost. In het algemeen is het goed om de centrifugale ventilator gedurende een periode te bedienen. Controleer de netheid van de transformator. Als er te veel stof wordt gevonden, moet het worden geëlimineerd om de ventilatie binnen te houden en isolatie penetratie te voorkomen. Let met name op het reinigen van de isolatoren van de krachttransformator en de bovenste en onderste uiteinden van de wikkelingsweerstand installatie. Draagbare centrifugale ventilator of droge luchtcompressie of N moet worden gebruikt om het stof in de binnenruimte te reinigen die niet gemakkelijk te bereiken is, zoals ventilatieleiding, en er mag geen vuil zijn.

Zet de poortklep (vlinderklep) van de linker en rechter tablet computers van de warmteleiding radiator uit om de olie in de warmteleiding radiator te isoleren van de olie in de tank, zodat de werkdruk en lekkage worden verminderd. Nadat de leklocatie is bepaald, moet een passende oppervlaktebehandeling worden uitgevoerd, en dan moeten Fushi-blauwe grondstoffen worden geselecteerd voor de afdichting.


NesoddrangNameDroge transformator 125kvaAnalyse van het trendprobleem



) de installatie van de secundaire commerciële verzekering van transformator op kolom en grond moet voldoen aan de volgende eisen: indien er een verbinding is of aan de secundaire zijde, moet deze worden geïnstalleerd tussen de loskoppelaar en de laagspanningscomposietisolator, of moet de stroomonderbreker als de loskoppelaar worden gekozen; Indien er geen verbinding is of aan de secundaire zijde, moet deze aan beide zijden van de laagspanningscomposietisolator worden geïnstalleerd en moet de geïsoleerde kabelspringer aan beide zijden van de stroomonderbreker worden aangesloten op de geïsoleerd kabel.

Transformer is

De belangrijkste reden voor olielekkage is dat er gebreken zijn in gietijzeren delen

Potentiële ontwikkelingUitgerust met een temperatuurregelaar wordt platina thermistor (pt) naast het ingebedde gat aan de bovenkant van de laagspanningssolenoïde spoel geplaatst om de temperatuurstijging van de wikkeling van de transformator te testen, de centrifugale ventilator te stoppen, het opzetten van een gemeenschappelijk probleem alarm, het overtempure alarm en het overtemperature struikeleffect, en betrouwbare overdrukbeveiliging machines en apparatuur voor de droge test test te leveren om de veiligheidsprestaties van de transformator te testen.

Wat is de bedrading van droge transformator?

Wanneer we olie ondergedompelde transformator, weten we allemaal dat het werkt met behulp van olie. Wat als de olie ondergedompelde transformator in brand staat? Welke tegenmaatregelen moeten we nemen?


NesoddrangNameDroge transformator 125kvaAnalyse van het trendprobleem



Het geluid van droge transformator komt van

De inspectiebasisHet hele proces van het ophangen van de kern van droge transformator is kritischer, en er zijn vele situaties waar de ophanging van de droge transformator bijzondere aandacht aan moet besteden. Daarom moet de ophanging van de kern van droge transformator worden uitgevoerd overeenkomstig bovenstaande zaken, om de veiligheid van droge transformator te bevorderen!

De juiste selectie van Anhui droge-type transformator heeft een sleuteleffect op de verbetering van de veiligheid en de soepele werking van de energie-systeem software. In de bovenstaande originele tekst hebben we de structuur en de kenmerken van droge-type transformator al onder de knie. In dit deel zullen we beschrijven hoe we droge-type transformator selecteren volgens de belastingskenmerken en de toepassingsomgeving van droge-type transformator.

De hangende kern van droge transformator is een belangrijk onderdeel.

NesoddrangNameFabrikant van transformatoren

Het geluid van droge transformator is vooral het trillingsniveau dat in werking is. Dit trillingsniveau wordt veroorzaakt door meerdere posities

MaleisiëOverige productinformatie
  • Qusaybat al MadyuniStructuur van 35 kV-olie ondergedompelde transformatorProgramma maatwerk

    Qusaybat al MadyuniStructuur van 35 kV-olie ondergedompelde transformatorProgramma maatwerk

  • Mainz.Vast hefplatformDoorgaan met het forceren van de rollenmarkt

    Mainz.Vast hefplatformDoorgaan met het forceren van de rollenmarkt

  • Mainz.HefplatformwagenRedenen om niet te werken

    Mainz.HefplatformwagenRedenen om niet te werken

  • FengzhenCity in GermanyElektrisch hefhydraulisch platformWat zijn de toepassingen en functies?

    FengzhenCity in GermanyElektrisch hefhydraulisch platformWat zijn de toepassingen en functies?

  • Honolulu.kgmElektrische lift met handbedrijfIndustrie versnelt de ontwikkeling van e-commerce

    Honolulu.kgmElektrische lift met handbedrijfIndustrie versnelt de ontwikkeling van e-commerce

  • Honolulu.kgm0,5 ton hefplatformIs geleidelijk een mainstream product geworden

    Honolulu.kgm0,5 ton hefplatformIs geleidelijk een mainstream product geworden

  • Honolulu.kgmKlein volledig automatisch hefplatformVeelvoorkomende fouten en methoden voor probleemop

    Honolulu.kgmKlein volledig automatisch hefplatformVeelvoorkomende fouten en methoden voor probleemop

  • Honolulu.kgm8-meter lift van aluminiumlegeringVaardigheden voor het kiezen van huiswerkmethoden

    Honolulu.kgm8-meter lift van aluminiumlegeringVaardigheden voor het kiezen van huiswerkmethoden

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!