Bedgosh.Droge transformator scb13-1250kvaStrategische kans

  • vrijgavetijd:2022-04-13 08:27:46
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:447
  • Korte omschrijving:

    Bedgosh.,Er zijn veel verbindingsgroepen van droge transformatoren, en de geselecteerde structuren en verbindingen zijn ook versc

Artikel inhoud

Er zijn veel verbindingsgroepen van droge transformatoren, en de geselecteerde structuren en verbindingen zijn ook verschillend. Wat zijn dan de groepen van droge transformatoren? Hoe de verbinding uit te voeren? Of in principe introduceren met het netwerk van droge transformatoren fabrikanten.

Look van olie van gietijzeren delen

Bedgosh.Fabrikanten van omzetters nemen over het algemeen IP beschermende behuizing, die het binnenbrengen van vast vuil met een diameter van meer dan mm kan voorkomen, ratten slangen, katten, vogels en andere dieren, wat resulteert in vicieuze gemeenschappelijke storingen zoals kortsluiting en stroomuitval, en een veilige natuurlijke barrière voor het energiegedeelte kan bieden. Als de transformator-uitrusting buiten moet zijn kan IP beschermende behuizing worden aangenomen, die kan voorkomen dat de bovengenoemde IP-beschermende effecten gelijk worden verdeeld met de IP-beschermende effecten. De behuizing van IP zal echter de koelcapaciteit van de transformator verminderen, dus let op de vermindering van zijn bedrijfsvolume.

De ijzeren kern van de transformator is gemaakt van hoogwaardige gekristalliseerde warmgewalste ferrietkern, die is gestapeld bij de -graden volledig hellende multi-stappeninterface. Het oppervlak is bedekt met epoxy hars kleeflaag, die bestand is tegen corrosie en roest, en heeft geluidsisolatie en geluidsreductie.

San CarlosWanneer het hele proces van wikkelgolf van olie ondergedompelde transformator wordt berekend met behulp van de markeringsmethode, wordt de wikkeling van olie dompelde transformator over het algemeen verdeeld in meerdere modules,Bedgosh.Regulering van de belasting spanning van de transformator, en elke module wordt vervangen door een gelijkwaardige schakeling, en zijn stroomcircuit omvat een inductie en verticale condensatie, een capaciteit tot grond of capaciteit tussen windingen, Ze hebben ook wederzijdse inductoren tussen de inductoren van elke module, en verzamelen de ketting Internet als het gelijkwaardige stroomcircuit van olie ondergedompelde transformator. De precisie van de conclusie kan volledig voldoen aan de behoeften van praktische projecten.

In feite is gronddraad niet alleen een soort van grondbeveiliging. Het volgende beschrijft in detail dat gronddraad de algemene naam van het aardingssysteem is. Gronddraad is verdeeld in beschermende grond- en veiligheidsfactor gronding apparaat. Onder hen, veiligheids-factor gronding apparaat kan worden verdeeld in grondbeveiliging, anti-elektrische schokgronding apparaat en anti-elektromagnetische golf bestraling apparaat. Beschermende aarding is om het te gebruiken voor een lus om de faciliteiten de aardingsdraad te bereiken die door de functie wordt gespecificeerd.

Om het experiment van de energie-transformator-olie beter uit te voeren, is het noodzakelijk om de energie-transformator-olie te bemonsteren. De monsterneming moet worden uitgevoerd op een droge zonnige dag. De gebruikelijke recipiënten en bemonsteringsmethoden tijdens de monsterneming doen onmiddellijk afbreuk aan de vraag of de specifieke kwaliteit van de olie werkelijk kan worden weerspiegeld. Het oliemonster voor AC-spanning bestand is niet minder dan .kg, en het oliemonster voor vereenvoudigd experiment mag niet minder zijn dan kg.


Bedgosh.Droge transformator scb13-1250kvaStrategische kans



Wanneer de volledige belasting test wordt uitgevoerd en alles normaal is, kan de belasting worden aangesloten.

Elektrische transformator is onmisbaar voor elektrische centrales en onderstations, maar we moeten aandacht besteden aan veel problemen in het hele proces van het toepassen van transformator.

De warmteontladingsleiding van de radiator van de warmteleiding is meestal gemaakt van naadloze stalen pijp na het vlak door stampen. Wanneer de warmteontladingspijp wordt gebogen en gelast door elektrische lassen, wordt vaak olie lekkage veroorzaakt. Dit komt door de ondersteunende kracht op het oppervlak van de pijp en de werkdruk op de binnenholte bij het stampen van de warmteontladingspijp.

AgentExploitatie van transformatoren met olieonderdompeling

De energietransformator is ontworpen volgens de temperatuurbeschermingsregeling. De ingebedde delen in de materiaallaag van hoge (lage) druk elektromagnetische spoel gegoten met integraal beton zijn voorzien van longitudinale ventilatieleiding, kan de uitgangscapaciteit met %worden verhoogd.

Productieproces en stappen van droge transformator


Bedgosh.Droge transformator scb13-1250kvaStrategische kans



Wat is de belangrijke rol van de transformator

Uitstekende serviceLook van olie van gietijzeren delen

Wanneer de stookolie wordt gemengd met verschillende soorten nieuwe olie of voor olie wordt gebruikt, naast de nauwkeurige meting van het koude filterpunt van de gemengde olie, de afsluitingsfrequentie moet vijfmaal zijn, de vertragingstijd na de vermogensontvangst mag niet korter zijn dan min,Bedgosh.Hoeveel kost de transformator?, en het tijdsinterval van elke sluiting mag niet korter zijn dan min.

Bedgosh.Fabrikant van transformatoren

IV) de transformator op de kolom moet stabiel en stevig zijn,Bedgosh.Controleinhoud van droge transformator, en de taille rail moet ^ phi zijn; mm gegalvaniseerde draad moet met een even getal over vier bochten worden geschakeld. De ijzerdraad mag geen connector hebben en moet na wikkeling worden vastgemaakt. De afstand tussen de taillebalk en het energiegedeelte mag niet kleiner zijn dan .m.

In de jaren zeventig bijvoorbeeld hadden de radioprogramma"s die door elke familie op het platteland werden toegepast, een gronddraad en waren ze vaak nat van kraanwater. Beschermende grondlegging is het begraven van de koperen plaat van metalen elektrische geleider in de bodemlaag, en dan een punt van het uit de weg leiden met de transmissie lijn, die de grondbeveiliging completeert. &Omega spp. De bescherming van de grond is een vrijwaringsmaatregel die wordt genomen om ongevallen bij het gebruik van huishoudelijke apparaten, kantoorapparatuur en andere elektrische apparatuur te voorkomen.

MaleisiëOverige productinformatie
  • weelderige bergenOphefbaar platformhoe te kiezen

    weelderige bergenOphefbaar platformhoe te kiezen

  • weelderige bergenSpiraalliftplatformEconomische werking

    weelderige bergenSpiraalliftplatformEconomische werking

  • weelderige bergenOpheffen en verlagen van aluminiumlegeringFactoren die de prijzen beïnvloeden

    weelderige bergenOpheffen en verlagen van aluminiumlegeringFactoren die de prijzen beïnvloeden

  • Colorado Springs.12 meter liftDe fabrikant leert u hoe u de werkefficiëntie kunt verbeteren

    Colorado Springs.12 meter liftDe fabrikant leert u hoe u de werkefficiëntie kunt verbeteren

  • Bilbao.transformator voor droog type 630kVAOp welke aspecten moet worden gelet bij het gebruik?

    Bilbao.transformator voor droog type 630kVAOp welke aspecten moet worden gelet bij het gebruik?

  • Olu.Vast hefplatform kopenToepassings- en marktanalyse

    Olu.Vast hefplatform kopenToepassings- en marktanalyse

  • Olu.16 meter hefplatform autoOorzaken van marktvolatiliteit

    Olu.16 meter hefplatform autoOorzaken van marktvolatiliteit

  • Seattle.Aankoop van hydraulisch hefplatformOnderhoudsmethode:

    Seattle.Aankoop van hydraulisch hefplatformOnderhoudsmethode:

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!