Benjin.Grondbestendigheid van de distributietransformatorVersterken van het toezicht in de sector

  • vrijgavetijd:2022-04-17 08:27:48
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:266
  • Korte omschrijving:

    Benjin.,De grondstoffen van Fushi blue kunnen worden gebruikt voor de binding, zodat de totale olielekkage van de connector ster

Artikel inhoud

De grondstoffen van Fushi blue kunnen worden gebruikt voor de binding, zodat de totale olielekkage van de connector sterk kan worden gecontroleerd; Als de eigenlijke werking handig is, kan de metalen schelp ook worden gebonden op hetzelfde moment om het doel van lekbehandeling te bereiken.

De geluidsisolatie van de hoofdmachinekamer is de sleutel tot de geluidsisolatie van de droge transformatoren van drie niveaus: raam, ventilatie en ventilatie-haven en wegdek, en het aanbrengen van geluidsisolatievenster,Benjin.500kW droge transformator, geluiddempingscilinder, zwevende betonnen vloerdemper en andere geluidsisolatie- en geluidsisolatie-stoffen om geluidsisolatie te bereiken.

Benjin.Overtemperatuuralarm en -verplaatsing: het verzamelen van wikkelings- of ijzerkerntemperatuursignalen overeenkomstig de temperatuurmeetweerstanden van de PTC-discrete systeemthermistor die zijn ingebed in de wikkeling van de onderste spanning. Wanneer de temperatuur van de wikkeling van de transformator weer stijgt, als het ;, voert de systeemsoftware het bovenmatige alarmsysteem uit; Als de temperatuur stijgt tot ; opnieuw en de transformator niet meer kan functioneren, moet het overtemperaire struikeldatasignaal naar het secundaire onderhoudscircuit worden getransporteerd, en moet de transformator snel worden geactiveerd.

De grondstoffen van Fushi blue kunnen worden gebruikt voor de binding,Benjin.Droge transformator 600KVA, zodat de totale olielekkage van de connector sterk kan worden gecontroleerd; Als de eigenlijke werking handig is, kan de metalen schelp ook worden gebonden op hetzelfde moment om het doel van lekbehandeling te bereiken.

Stad ShanLuoHet omvat de prestaties en het belangrijkste gebruik van isolatiematerialen, verschillende isolatiematerialen, componenten- en kwaliteitsnormen; Prestaties en belangrijkste toepassingen van verschillende draden, spoelinductieproces van verschillende wijzen van elektromagnetische spoel, oplossing proces en kwaliteitsnorm, algemeen procesproces en kwaliteitsnorm van elektromagnetische spoel; Belangrijkste prestatieparameters van de ferrietkern, snijproces van ijzerchip, productieproces en kwaliteitsnorm van elektromagnetische afscherming.

De uuruitdrukking wordt gebruikt om de faseverschil-correlatie van de werkende spanning van de secundaire zijlijn aan te geven. De faser van de werkende spanning van de primaire zijlijn wordt gebruikt als de minuut hand,Benjin.Structuur van droge transformatoren buitendeur, de vaste vinger is op twaalf uur, en de faser van de fasevoltage van de secundaire zijde wordt gebruikt als tweede hand.

Door een slechte afdichting, in het algemeen, zal het leiden tot gemeenschappelijke fouten van olielekkage.


Benjin.Grondbestendigheid van de distributietransformatorVersterken van het toezicht in de sector



Korte invoering van de nullijn van de transformator

Hoe de droge transformator te onderhouden?

Er zijn veel verbindingsgroepen van droge transformatoren, observeer en ontdek dat de input- en uitgangsspanning aan de voorschriften voldoet. Tegelijkertijd controleren of de apparatuur abnormaal geluid, ontsteking, geur en andere abnormale omstandigheden heeft. Als er een afwijking is, kunt u de input schakelstroom afsluiten.

De belangrijkste reden voor olielekkage is dat er gebreken zijn in gietijzeren delen

Door een slechte afdichting in het algemeen, de afdichting van de rand van de doos en de beschermkap van de machine wordt verzegeld met een zuurbase-resistente rubberen staaf of rubberen plaat. Als de gewricht niet goed wordt opgelost, zal het leiden tot gemeenschappelijke fouten van olielekkage.


Benjin.Grondbestendigheid van de distributietransformatorVersterken van het toezicht in de sector



Bij inbedrijfstelling:

Eerlijke prijsVermijd veroudering en beschadiging van de isolatie van de kern van de elektrische transformator: veroudering van de isolatie van de ijzerkern of beschadiging van de waterdichte behuizing met verankerbout zal leiden tot een grote draaikolk van de ijzerkern, en op lange termijn schaling van de ijzeren kern zal leiden tot isolatie veroudering.

De keuze moet worden uitgevoerd op basis van de belastingskenmerken van het vermogen. Er zijn vele soorten krachtbelasting. Voor verschillende energieladingen moeten verschillende droge transformatoren worden gebruikt. Indien het standaard impulsniveau van de vermogensbelasting kleiner is dan kV, moeten droge transformatoren van klasse H worden gebruikt. Indien het standaard vermogensniveau kV overschrijdt, moet epoxy harskleefstof worden gebruikt om droge transformatoren te gieten.

Verbindingsgroep structuur van droge transformator

Benjin.Verminderde isolering

De staart van de hoge-spanning wikkelkop en de middelste kraan zijn gemaakt van koperinserts en ingebedde delen, met een goede sterkte en stijfheid, die bevorderlijk is voor het aanpassen van de gegevens en heeft een unieke en nette stijl.

Het tijdsverschil tussen de verschillende fasen van de driefaseschakelaar van de schakelstroom moet kleiner zijn dan ms de sluiting moet worden gehandhaafd door hoogspanningsarrester, en de neutrale lijn van de transformator moet op betrouwbare wijze worden geaard (het moet onmiddellijk worden geaard).

MaleisiëOverige productinformatie
  • Albuquerque.kgmDubbel gemast hefplatform van de aluminiumlegeringIndustrie outlet

    Albuquerque.kgmDubbel gemast hefplatform van de aluminiumlegeringIndustrie outlet

  • NeurenbergLift voor magazijngebruikMeestal gebruikt in industriële inspectieruimten

    NeurenbergLift voor magazijngebruikMeestal gebruikt in industriële inspectieruimten

  • Iganga.kgmTelefoonnummer van de fabrikant van droge transformatorenWat zijn de basiskenmerken van

    Iganga.kgmTelefoonnummer van de fabrikant van droge transformatorenWat zijn de basiskenmerken van

  • Cangzhou.Vast schaarhoofplatformWelke maatregelen worden genomen om bescherming te bereiken?

    Cangzhou.Vast schaarhoofplatformWelke maatregelen worden genomen om bescherming te bereiken?

  • Cangzhou.Indoor hydraulisch hefplatform autoLos de redenen voor slechte resultaten op

    Cangzhou.Indoor hydraulisch hefplatform autoLos de redenen voor slechte resultaten op

  • Jiangxi.Hydraulisch hefplatformPrestatiekenmerken gebruikt in ondernemingen

    Jiangxi.Hydraulisch hefplatformPrestatiekenmerken gebruikt in ondernemingen

  • Drogheda.Elektrische lift voor buitenmuur decoratieImpact op het leven

    Drogheda.Elektrische lift voor buitenmuur decoratieImpact op het leven

  • Drogheda.20 ton hefplatformKenmerken van pneumatisch transportsysteem:

    Drogheda.20 ton hefplatformKenmerken van pneumatisch transportsysteem:

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!