Denbica.kgmHoeveel is 250kVA transformator box typeWat is de implementatienorm van?

  • vrijgavetijd:2022-04-18 18:27:50
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:129
  • Korte omschrijving:

    Denbica.kgm,De draagkracht van elke lading is anders. In het algemeen moet de droge transformator onder de nominale capaciteit werke

Artikel inhoud

De draagkracht van elke lading is anders. In het algemeen moet de droge transformator onder de nominale capaciteit werken, terwijl de olietransformator een betere laadcapaciteit heeft.

De transformator behoort to t relatief duurzame elektrische apparatuur, en we kunnen het niet verwaarlozen in de dagelijkse toepassing. De gemeenschappelijke problemen van de power transformator conductor, power transformator wikkeling en power transformator tapping power power switch worden hieronder geanalyseerd:

Denbica.kgmWanneer de stookolie wordt gemengd met verschillende soorten nieuwe olie of voor olie wordt gebruikt, is het ook nodig om hoge en lage temperatuur test en slib te verrichten en de ophoping van het slib te observeren. De ophoping kan niet worden bereikt. De resultaten van de werking van het mengsjabloon zijn niet dat de oorspronkelijke olie zeer slecht is,Denbica.kgmWat is droge type transformator, zodat het kan worden beheerd en gebruikt op een gemengde manier.

Voor de installatie van de bliksemafleider is het zeer gemakkelijk om de relaisbescherming binnen en buiten de droge transformator door de bliksem te beschadigen. Als het een ernstige situatie is, is het zeer gemakkelijk om brand ongevallen, stroomuitval, schade aan machines en apparatuur, enz.

Gorlovka.Wiringwijze van droge transformator:

Wanneer het hele proces van wikkelgolf van olie ondergedompelde transformator wordt berekend met behulp van de markeringsmethode, wordt de wikkeling van olie dompelde transformator over het algemeen verdeeld in meerdere modules, en elke module wordt vervangen door een gelijkwaardige schakeling en zijn stroomcircuit omvat een inductie en verticale condensatie, een capaciteit tot grond of capaciteit tussen windingen, Ze hebben ook wederzijdse inductoren tussen de inductoren van elke module, en verzamelen de ketting Internet als het gelijkwaardige stroomcircuit van olie ondergedompelde transformator. De precisie van de conclusie kan volledig voldoen aan de behoeften van praktische projecten.

De isolerende laag in het midden van de siliconen stalen plaat wordt ouder, de verankerde boutbedekking met de ijzeren kern is beschadigd, de ijzeren kern veroorzaakt grote vortex, wat resulteert in warmte, temperatuurstijging, en de veroudering van de isolerende laag wordt versneld. De reactorisolatie van de comprimerende kracht van de transformator moet op tijd en nauwkeurig worden gemeten. Indien wordt vastgesteld dat de isolatie van de comprimerende kracht lager is dan de indexwaarde, verwijder en vervang de ankerplaat of voer isolatie uit voor de koperkern kabel.


Denbica.kgmHoeveel is 250kVA transformator box typeWat is de implementatienorm van?



De spanningsregelaar is niet op zijn plaats of slecht.

Principe van stapsgewijze droge transformator: de stapsgewijze droge transformator is een component die dienovereenkomstig lage communicatie wisselspanning, grote stroom en kleine karakteristieke impedantie omzet in hoge communicatie wisselspanning, kleine stroom en grote karakteristieke impedantie. Wanneer er een wisselstroom in de oorspronkelijke spoel is, zal de communicatie AC magnetische flux worden veroorzaakt in de transformatoren (of magnetische kern), waardoor de magnetische inductiespanning in de primaire spoel ontstaat. (of actueel).

Natuurlijk, als de olie ondergedompelde transformator brand krijgt, wanneer de isolerende laag beschadigd is Volgens de wet van Ohm,Denbica.kgmOnderhoud van een transformator met olieonderdompeling,Denbica.kgmInstallatie van transformatoren met olie, is de stroom slechts / van de totale stroom, om een garantie effect te spelen. Hoe hoger de spanning, hoe kleiner de weerstand, met andere woorden, in het geval van hoge spanning. We kunnen ons zorgen maken over de centrale en een hoop professionele kennis beheersen.


Denbica.kgmHoeveel is 250kVA transformator box typeWat is de implementatienorm van?



De elektrische transformator is een geïdealiseerde ondersteunende faciliteittransformator voor een middenkast en een hoogspanningskast in het huidige stadium en kan worden uitgerust met een veiligheidsscherm volgens verschillende waterdichte kwaliteiten. Het is van toepassing op belangrijke of unieke natuurgebieden zoals gebouwen met meerdere verdiepingen, handel luchthavens, tunnelbouw, chemische bedrijven en fabrieken.

bouwentransformator-onderneming met olieonderdompeling

Volgens de statistieken, om de belangrijkste mondiale technische positie te bezetten, is de transformator-industrie afhankelijk van twee belangrijke gegevens, warenvolume en spanningsniveau. Al vanaf het begin van Idquo; Elfde vijfjarenplan; In het begin is China een machtig land in de productie, productie en toepassing van droge transformatoren over de hele wereld, maar het is geen groot land.

Analyse van gemeenschappelijke fouten van olie ondergedompelde transformator:

Denbica.kgmOnder normale omstandigheden moet de eigenlijke werking van de olie ondergedompelde transformator worden uitgevoerd door het operationeel en onderhoudspersoneel ter plaatse. Binnen een week na de exploitatie van het net moeten het personeel voor het beheer van de exploitatie en het onderhoud het veiligheidscontrolebereik van de transformator verbeteren en onmiddellijk contact opnemen met het projectpersoneel ter plaatse in geval van problemen, teneinde een betrouwbare en stabiele werking van machines en apparatuur te waarborgen.

Exploitatie en onderhoud van met olie ondergedompelde transformator

De belangrijkste reden voor olielekkage is dat er gebreken zijn in gietijzeren delen

MaleisiëOverige productinformatie
  • Khabarovsk.kgmReactor en transformatorEliminatie van reststress

    Khabarovsk.kgmReactor en transformatorEliminatie van reststress

  • OrenburgRecycler van transformatorenOntwikkelingsmogelijkheden en richtingen in de sector

    OrenburgRecycler van transformatorenOntwikkelingsmogelijkheden en richtingen in de sector

  • Congtaiworld.kgmVast hefplatform kopenIs geleidelijk een mainstream product geworden

    Congtaiworld.kgmVast hefplatform kopenIs geleidelijk een mainstream product geworden

  • Congtaiworld.kgm50 ton hefplatform vrachtwagenVoorbewerkingsmethoden voor onderdelenassemblage

    Congtaiworld.kgm50 ton hefplatform vrachtwagenVoorbewerkingsmethoden voor onderdelenassemblage

  • Abony.Hydraulisch hef- en losplatformTechnische prestatieanalyse en selectieprincipes

    Abony.Hydraulisch hef- en losplatformTechnische prestatieanalyse en selectieprincipes

  • Memphis.Installatie van elektrische liften voor brandbeveiligingBedrijfsprocesparameters aanpassen

    Memphis.Installatie van elektrische liften voor brandbeveiligingBedrijfsprocesparameters aanpassen

  • Memphis.Hefplatform voor magazijnenTussenpersoon

    Memphis.Hefplatform voor magazijnenTussenpersoon

  • Memphis.Klein volledig automatisch hefplatformBetrouwbaar in gebruik

    Memphis.Klein volledig automatisch hefplatformBetrouwbaar in gebruik

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!