Santa Iria da Azoria.kgmModel van een transformator met drie fasenContra-indicaties bij gebruik van

  • vrijgavetijd:2022-04-24 20:27:53
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:405
  • Korte omschrijving:

    Santa Iria da Azoria.kgm,transformator met olieonderdompelingBij relais protection dry-type transformator, de ontkoppeling van het foutpunt is ge

Artikel inhoud

transformator met olieonderdompeling

Bij relais protection dry-type transformator, de ontkoppeling van het foutpunt is gerelateerd aan elkaar. In een woord, als er een probleem is op een bepaald punt, zal het invloed hebben op het hele stroomcircuit

Santa Iria da Azoria.kgmFabrikant van omzetters

Hoe zit het met olie ondergedompelde transformator brand?

Londrina.kgmBij het verlaten van de fabriek zijn de productie en verwerking niet soepel en de afdichting is slecht. De gemeenschappelijke fout van olielekkage zal worden veroorzaakt nadat de olie transformator is verzegeld voor een periode van tijd.

De geleider verwijst naar de verbindingsoverbrengingslijn tussen elke elektromagnetische spoel, tussen de elektromagnetische spoel en de uitlaatpijp van de groep, en tussen de elektromagnetische spoel en de tapwisselaar.

De geleider verwijst naar de verbindingsoverbrengingslijn tussen elke elektromagnetische spoel tussen de elektromagnetische spoel en de uitlaatpijp van de groep, en de trillingsvrije oplossing wordt gemaakt bij de kabelbrug.

Verbetering van de kwaliteit*Idquo; YN D *rdquo;, waarin aangeeft dat wanneer de werkende spanning faser van de primaire zijlijn, als de minuut hand, verwijst naar de positie op twaalf uur, de fase-spanningsfaser van de secundaire zijde op o"klok is. Dat wil zeggen, de fasevoltage UAB van de secundaire zijde lager is dertig graden achter de werkende spanning van de uar van de primaire zijlijn (of graden voor).

Voor de lekkage die al heeft plaatsgevonden, vind eerst het lekkagepunt, dat niet kan worden genegeerd. Voor de positie met ernstige lekkage, schop of scherpe punch kan worden geselecteerd. Het lekpunt kan worden vastgenageld met speciale tools voor metaalmaterialen. Na het manipuleren van de lekkage, en de isolerende papieren cilinder is geïnstalleerd op het houten frame. De eigenlijke operationele rocker is verbonden met de dynamische schakeling van de kraan stroomschakelaar volgens de houten isolerende stang. De aan de belasting tapschakelaar wordt van de grond geïsoleerd door de isolerende papiercilinder van de schakelaar zelf en de isolerende limiet.


Santa Iria da Azoria.kgmModel van een transformator met drie fasenContra-indicaties bij gebruik van het product



De staart van de hoge-spanning wikkelkop en de middelste kraan zijn gemaakt van koperinserts en ingebedde delen, met een goede sterkte en stijfheid, die bevorderlijk is voor het aanpassen van de gegevens en heeft een unieke en nette stijl.

Kosten van werkplaatsenHet geluid van droge transformator is vooral het trillingsniveau dat in werking is. Dit trillingsniveau wordt veroorzaakt door meerdere posities, met inbegrip van de vibratie van magnetische inductie elektromagnetische spoel.

De visuele inspectiemethode is dat het personeel menselijke ogen gebruikt om de schijn van de zichtbare delen van de besturingsapparatuur te observeren om de abnormale omstandigheden van de apparatuur te vinden, zoals verkleuring, vervorming, offset, kraak, lossing,Santa Iria da Azoria.kgmBeginsel van de transformator, olielekkage rook, verbroken band, kortsluiting van het circuit, ophanging van vuil, etsen en troebelheid, die volgens de visuele inspectiemethode kunnen worden geïnspecteerd. Daarom is visuele inspectie een van de gemeenschappelijke methoden voor de inspectie van de apparatuur.

Na de test, verbindt het datasignaal contact van de autorelais met het alarm circuit,Santa Iria da Azoria.kgmtransformator met olieonderdompeling 1250, het contact met de openingsschakeling, en stel de overrompelende beschermingswaarde aan.

Santa Iria da Azoria.kgmAls de transformator op volle kracht werkt, heeft hij een grote reactieve lading nodig. Deze reactieve belasting wordt geleverd door het stroomvoorzienings- en distributiesysteem. Als het volume van de transformator te groot is,Santa Iria da Azoria.kgmTransformer temperatuur in de hoogspanningsdistributiekamer, zal het niet alleen de initiële investering in het project verhogen, maar ook de transformator op volle lading of lading voor een lange tijd laten werken, het aandeel van het volledige verlies van de lading, de vermogensfactor verminderen en het verlies op het internet verhogen. Een dergelijke operatie is noch economische ontwikkeling, noch wetenschappelijk.

Bij het gebruik van het in bedrijf zijnde oliemonster van de transformator is het nodig om wat olie uit de oliepoortklep aan het onderste deel van de olietank of de bemonsteringspoortklep toe te voegen om ongeveer kg afvalvloeistof op de bodem vrij te geven om de olieinlaat schoon te maken en vervolgens het oliemonster te nemen.

Na het aanscherpen van de losse bouten, verzegel de flens, en het oplossen van de bouten die waarschijnlijk lekken, zodat het doel van volledige behandeling te bereiken. Strek de losse bouten strikt volgens de eigenlijke werking- en verwerkingstechnologie.

MaleisiëOverige productinformatie
  • Grosseto.Verhuur van liftplatformGrote stijging in offerte

    Grosseto.Verhuur van liftplatformGrote stijging in offerte

  • Grosseto.Elektrische lift van aluminiumlegeringbetrouwbaar

    Grosseto.Elektrische lift van aluminiumlegeringbetrouwbaar

  • MILUSSchaarliftHoe de draairichting te onderscheiden?

    MILUSSchaarliftHoe de draairichting te onderscheiden?

  • MoyoTransformer 20 kVGezond verstand van gebruik en onderhoud

    MoyoTransformer 20 kVGezond verstand van gebruik en onderhoud

  • Liaoning.Vaste lift met dubbele spanwijdteonzekerheden in de sector

    Liaoning.Vaste lift met dubbele spanwijdteonzekerheden in de sector

  • Liaoning.Mobiele schaar vork heffen platform autoWat zijn de toepassingen van snijden?

    Liaoning.Mobiele schaar vork heffen platform autoWat zijn de toepassingen van snijden?

  • Congtaiworld.kgmHydraulisch hefplatform voor voertuigenBelangrijkste prestatieparameters:

    Congtaiworld.kgmHydraulisch hefplatform voor voertuigenBelangrijkste prestatieparameters:

  • Roerlingen.Elektrische tatamiliftOp welke functies moet worden gelet?

    Roerlingen.Elektrische tatamiliftOp welke functies moet worden gelet?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!