Strumica.kgmOlie ondergedompeld volledig afgesloten transformatorVervangingsproces importeren

  • vrijgavetijd:2022-04-26 00:27:53
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:312
  • Korte omschrijving:

    Strumica.kgm,Exploitatie van gesmolten transformatorEen hoogspanningszekering van een transformator breekt één fase;Strumica.kgmDe ef

Artikel inhoud

Exploitatie van gesmolten transformator

Een hoogspanningszekering van een transformator breekt één fase;

Strumica.kgmDe efficiëntie van de transformator is nauw verbonden met het vermogensniveau van de transformator. In het algemeen, hoe groter de output vermogen hoe kleiner de verlies-naar-outputvermogen verhouding en hoe hoger de efficiëntie. Integendeel, hoe kleiner de uitgangskracht, hoe lager de efficiëntie.

De warmteontladingsleiding van de radiator van de warmteleiding is meestal gemaakt van naadloze stalen pijp na het vlak door stampen. Wanneer de warmteontladingspijp wordt gebogen en gelast door elektrische lassen, wordt vaak olie lekkage veroorzaakt. Dit komt door de ondersteunende kracht op het oppervlak van de pijp en de werkdruk op de binnenholte bij het stampen van de warmteontladingspijp.

AzorenDe spanningsregelaar is niet op zijn plaats of slecht.

De trillingsvermindering van de inzameling en het herenhuis lost de zachte verbinding van het ophalen en het herenhuis op. Voor de koperstang van de laagspanningsbus van de apparatuur kan de elektromagnetische gerommelde geluidsoscillatie van het herenhuis naar de constructie worden overgebracht. De kern van de geluidsreductie-oplossing moet worden veranderd in koperdraad.

Bij het verlaten van de fabriek zijn de productie en verwerking niet soepel en de afdichting is slecht. De gemeenschappelijke fout van olielekkage zal worden veroorzaakt nadat de olie transformator is verzegeld voor een periode van tijd.


Strumica.kgmOlie ondergedompeld volledig afgesloten transformatorVervangingsproces importeren



Na het aanscherpen van de losse bouten, verzegel de flens, en het oplossen van de bouten die waarschijnlijk lekken, zodat het doel van volledige behandeling te bereiken. Strek de losse bouten strikt volgens de eigenlijke werking- en verwerkingstechnologie.

Voorzorgsmaatregelen voor de proefwerking van producenten van elektrische transformatoren

Analyse van gemeenschappelijke fouten van olie ondergedompelde transformator:

Afdeling Kwaliteitlekkage van olie bij loopflens

*Idquo; YN, waarin aangeeft dat wanneer de werkende spanning faser van de primaire zijlijn, als de minuut hand,Strumica.kgmPrijs van gerecycleerde droge transformator, verwijst naar de positie op twaalf uur, de fasevoltage UAB van de secundaire zijde lager is dertig graden achter de werkende spanning van de uar van de primaire zijlijn (of graden voor).

De bemonsteringscontainer is een kleurloze glazen fles met een brede mondglasplug met een volume van .kg of kg. - flessen moeten worden verzameld op een moment voor analyse en experiment. Tijdens de monsterneming moeten de etiketten worden bevestigd. Let op de naam,Strumica.kgmWat zijn de elektronische transformatoren?, de bron, de bemonsteringsdatum, de monsternemer, de weersomstandigheden en andere materialen van het oliemonster.


Strumica.kgmOlie ondergedompeld volledig afgesloten transformatorVervangingsproces importeren



Als niet aan bovenstaande bepalingen wordt voldaan, moet het probleem van de droogte worden opgelost. In het algemeen is het goed om de centrifugale ventilator gedurende een periode te bedienen. Controleer de netheid van de transformator. Als er te veel stof wordt gevonden, moet het worden geëlimineerd om de ventilatie binnen te houden en isolatie penetratie te voorkomen. Let met name op het reinigen van de isolatoren van de krachttransformator en de bovenste en onderste uiteinden van de wikkelingsweerstand installatie. Draagbare centrifugale ventilator of droge luchtcompressie of N moet worden gebruikt om het stof in de binnenruimte te reinigen die niet gemakkelijk te bereiken is, zoals ventilatieleiding, en er mag geen vuil zijn.

Welkom gesprekkenDe geluidsisolatie van de hoofdmachinekamer is de sleutel tot de geluidsisolatie van de droge transformatoren van drie niveaus: raam, ventilatie en ventilatie-haven en wegdek, en het aanbrengen van geluidsisolatievenster, geluiddempingscilinder, zwevende betonnen vloerdemper en andere geluidsisolatie- en geluidsisolatie-stoffen om geluidsisolatie te bereiken.

Verschillende detectiemethoden voor het installeren van transformator

Na de test verbindt het datasignaal contact van de autorelais met het alarm circuit, het contact met de openingsschakeling, en stel de overrompelende beschermingswaarde aan.

Strumica.kgmWanneer de schroef van de door de kern-extruder die de ijzeren kern van de transformator vasthoudt los is, zijn er schroefkapdelen overgebleven op de ijzerkern,Strumica.kgmHoeveel is een 50 KVA box transformator, of kleine metalen materialen vallen in de transformator, zal de transformator een &ULDquo uitzenden; Ding Ding Dang ^ rdquo; Of"Idquo". Bel "Hellip". Bel &help& rdquo. Blowing sound en de & Idquo; Squeak, quiak ^ rdquo; Het is als een magneet die een kleine wasmachine zuigt, terwijl de werkende spanning, stroom en temperatuur van de transformator normaal zijn. Dergelijke omstandigheden brengen in het algemeen niet alle normale werking van de transformator in gevaar en kunnen worden opgelost totdat de stroom uitvalt.

Verschillende afleidingsmethoden, droge transformatoren gebruiken meestal silica gel waterdichte behuizing, terwijl olietransformatoren meestal gebruik maken van porselein waterdichte behuizing;

In het geval van droge transformator-werking, is er meer lawaai, wat ernstig gevaar oplevert voor ieders rust en werk. Op dit moment heeft de droge transformator geluidsisolatie nodig. Er zijn vele processen en belangrijke methoden om het lawaai van de gemeenschappelijke droge transformator aan te pakken. Hoe moet het lawaai van de droge transformator worden opgelost? Of met de netwerkeditor van de droogtype transformator fabrikant om het simpelweg te begrijpen.

MaleisiëOverige productinformatie
  • Zawelche.Hefplatform voor het lossenWat zijn de voordelen in praktische toepassingen?

    Zawelche.Hefplatform voor het lossenWat zijn de voordelen in praktische toepassingen?

  • Zawelche.Visgraat lift van aluminiumlegeringBekende fabrikanten

    Zawelche.Visgraat lift van aluminiumlegeringBekende fabrikanten

  • La RochelleElektrische lift tillen 10 meterWat zijn de soorten?

    La RochelleElektrische lift tillen 10 meterWat zijn de soorten?

  • FrankrijkKleine lift voor huishoudensWat zijn de beschermingsmethoden?

    FrankrijkKleine lift voor huishoudensWat zijn de beschermingsmethoden?

  • Kalocsa.Hydraulisch vast hefplatformOm de mal te verbeteren:

    Kalocsa.Hydraulisch vast hefplatformOm de mal te verbeteren:

  • El Jem.Serie TransformerWat zijn de prijs- en prestatievoordelen?

    El Jem.Serie TransformerWat zijn de prijs- en prestatievoordelen?

  • BarendhurtCity in GermanyOp cilinder gemonteerd hydraulisch hefplatformVerbeter indicatoren, verlaag

    BarendhurtCity in GermanyOp cilinder gemonteerd hydraulisch hefplatformVerbeter indicatoren, verlaag

  • Bitom.Elektrische lichte liftInspectie-eisen

    Bitom.Elektrische lichte liftInspectie-eisen

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!