Struga.Olie ondergedompelde hogespanningstesttransformatorCorrecte onderhoudstoepassing

  • vrijgavetijd:2022-04-26 02:27:53
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:319
  • Korte omschrijving:

    Struga.,Zorgvuldig onderhoud en isolatie schadeFout oordeel van de transformatorStruga.In die tijd konden slechts enkele bedrijv

Artikel inhoud

Zorgvuldig onderhoud en isolatie schade

Fout oordeel van de transformator

Struga.In die tijd konden slechts enkele bedrijven in China hoogspanningstransformatoren produceren, en het marktaandeel van hoogspanningstransformatoren werd in principe door overzeese leiders gemonopoliseerd.

De geluidsisolatie van de hoofdmachinekamer is de sleutel tot de geluidsisolatie van de droge transformatoren van drie niveaus: raam, ventilatie en ventilatie-haven en wegdek, en het aanbrengen van geluidsisolatievenster, geluiddempingscilinder zwevende betonnen vloerdemper en andere geluidsisolatie- en geluidsisolatie-stoffen om geluidsisolatie te bereiken.

Arima.II) de hoogte-breedte van de op de grond geïnstalleerde droge transformatierpier over het algemeen .m is, en een waarschuwingsbord op een prominente plaats worden opgehangen.

Verschillende afleidingsmethoden droge transformatoren gebruiken meestal silica gel waterdichte behuizing, terwijl olietransformatoren meestal gebruik maken van porselein waterdichte behuizing;

Verbindingsgroep structuur van droge transformator


Struga.Olie ondergedompelde hogespanningstesttransformatorCorrecte onderhoudstoepassing



Als de elektrische transformator meer dan h stopt met draaien (als de toegestane tijd moet worden verminderd wanneer de omgevingsvochtigheid amp is; gt; %), moet hij worden geïsoleerd voordat hij in gebruik wordt genomen, en nauwkeurig worden gemeten met een V grounding megger. De isolatie van de primaire kant tot de secundaire kant en de grond moet worden ^ mfl, de isolatieweerstand van de secundaire kant tot de grond moet mh^ en de isolatie van de grondkern worden versterkt; GT; mfl (Merk op dat het stuk van de grondinrichting moet worden verwijderd).

Droge transformator is een gemeenschappelijke elektrische apparatuur die kan worden gebruikt om de wisselspanning van een standaardwaarde om te zetten in een andere standaardwaarde van dezelfde frequentie. De stapsgewijze droge transformator wordt gebruikt om de laaggrade wisselspanning om te zetten in een andere hoogkwalitatieve wisselspanning van dezelfde frequentie. Het wordt op grote schaal gebruikt in hoogfrequente industrieën,Struga.Afmetingen van 1600KVA-olie ondergedompelde transformator, zoals de stroomvoorziening met variabele frequenties.

De oplossing voor het verminderen van trillingen van kabelbrug is het wijzigen van de harde verbinding tussen busbrug en droge transformator, en de trillingsvrije oplossing wordt gemaakt bij de kabelbrug.

groothandelaarOorzaken van brand in transformator

Geluid bij faseuitval

Vermijd onbedoelde beschadiging van isolatie tijdens het onderhoud: bij het repareren van de ophangende kern van de transformator moet bijzondere aandacht worden besteed aan het onderhoud van de solenoïde spoel of de isolerende waterdichte mouw. Indien er krasschade is, moet deze goed worden behandeld.


Struga.Olie ondergedompelde hogespanningstesttransformatorCorrecte onderhoudstoepassing



lekkage van olie op elektrische lasstand

Welkom gesprekkenKorte invoering van de nullijn van de transformator

Veel mensen weten waarschijnlijk niet veel over de elektriciteitsdistributietransformatoren. In feite kan de transformator worden aangesloten voor de proefwerking na zorgvuldige inspectie vóór kapitaalinvesteringen. Tijdens de proefperiode moet je aandacht besteden aan de volgende punten. Of er abnormaal geluid,Struga.Werkprincipe van de transformator, lawaai en trillingen zijn,Struga.Fabrikant van een Recycling box-transformator, of er abnormale geur zoals de geur van cokes is, en of er verkleuring veroorzaakt door gedeeltelijke oververhitting. Ventilatie is goed. Daarnaast moeten we ook aandacht besteden aan de volgende aspecten.

lekkage van porseleinen potten en gelamineerde glazen oliemeter

Struga.Het geluid van droge transformator komt van

De technische specificatie van het elektriciteitsverbruik vereist dat de weerstand van onderhoudsbaandraad gelijk moet zijn; &Omega spp. De weerstand is over het algemeen meer dan ^ omega;, Volgens de wet van Ohm, is de stroom slechts / van de totale stroom, om een garantie effect te spelen. Hoe hoger de spanning, hoe kleiner de weerstand, met andere woorden, in het geval van hoge spanning. We kunnen ons zorgen maken over de centrale en een hoop professionele kennis beheersen.

Sommige zijn gebonden met plastic tape, en sommige direct drukken de twee randen samen, omdat de socket niet stevig kan worden geperst tijdens de installatie, en er is nog steeds olie lekkage zonder afdichting effect.

MaleisiëOverige productinformatie
  • Meester.Dingli elektrische liftAandeel synergetische variëteiten

    Meester.Dingli elektrische liftAandeel synergetische variëteiten

  • Meester.Kantelbaar hefplatformHet principe van opslag en transport

    Meester.Kantelbaar hefplatformHet principe van opslag en transport

  • Meester.LiftplatformliftWelkom om te informeren!

    Meester.LiftplatformliftWelkom om te informeren!

  • Meester.Lift op grote hoogte van aluminiumlegeringHoe wordt het geïdentificeerd?

    Meester.Lift op grote hoogte van aluminiumlegeringHoe wordt het geïdentificeerd?

  • Jinzhou.26 meter liftWat is het verschil tussen seizoens- en seizoensonderhoud?

    Jinzhou.26 meter liftWat is het verschil tussen seizoens- en seizoensonderhoud?

  • Tchamba.Prijs van olie ondergedompelde transformatorDe oorzaak van het waardeprobleem

    Tchamba.Prijs van olie ondergedompelde transformatorDe oorzaak van het waardeprobleem

  • Eger.Klein volledig automatisch hefplatformHoe wordt het opgeslagen?

    Eger.Klein volledig automatisch hefplatformHoe wordt het opgeslagen?

  • Eger.Dingli hijsplatformwagenEen van de factoren die van invloed zijn op de betrouwbaarheid van de g

    Eger.Dingli hijsplatformwagenEen van de factoren die van invloed zijn op de betrouwbaarheid van de g

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!