AradNamePrijs van 125kva droge transformatorDoorgaan met het forceren van de rollenmarkt

  • vrijgavetijd:2022-04-28 23:47:54
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:412
  • Korte omschrijving:

    AradName, of tussen elektromagnetische spoel, ijzerklemmen en autoolietankwand passeren. Daarom is het noodzakelijk ervoor te zor

Artikel inhoud
of tussen elektromagnetische spoel, ijzerklemmen en autoolietankwand passeren. Daarom is het noodzakelijk ervoor te zorgen dat dit soort geleider voldoende isolatie drukkracht heeft, d.w.z. isolatie afstand.

Van het uiterlijk zijn de verpakkingstypes verschillend. De kern van de transformator en de elektromagnetische spoel kunnen direct worden gezien voor droge transformator, en alleen de behuizing kan worden gezien voor olie ondergedompelde transformator;

AradNameTransformer inspectie neus snuivende methode

Door het onzorgvuldig vervoer van de transformator en de dunne hoogspanningsgeleider werd de transformator losgekoppeld door trillingen (maar er was geen aardingsapparaat).

Elazig.De belangrijkste reden voor olielekkage is dat er gebreken zijn in gietijzeren delen

Verspreiding van het geluid van droge transformator

De transformator bestaat uit twee of meer elektromagnetische spoelen die rond dezelfde transformator-kern worden gewikkeld. De tandweerstand is verbonden volgens het wisselende elektromagnetische veld en werkt volgens het basisprincipe van het magnetische effect van de stroom. De installatie van een transformator wordt geacht bevorderlijk te zijn voor de exploitatie het onderhoud en het vervoer, en tegelijkertijd wordt een betrouwbaar gebied gekozen. De nominale capaciteit van de transformator moet doeltreffend worden gebruikt bij de toepassing van de transformator.


AradNamePrijs van 125kva droge transformatorDoorgaan met het forceren van de rollenmarkt



Maak voor en na de bemonstering de periferie van de bemonsteringshaven schoon met schoon of haarloos linnen.

De transformator-fabrikant mag geen hand-touch-methode gebruiken om energie-hoogspanningsapparatuur op te sporen, zoals transformator in bedrijf en neutrale gronduitrusting van boogonderdrukkingsspoel. Voor de apparatuur zonder voeding en waarvan de schaal een betrouwbare grondinrichting is, moet de temperatuur of temperatuurstijging met de hand worden getest. De secundaire apparatuur kan met de hand worden geïnspecteerd wanneer het heet en vibreert.

Hoeveel kost de transformator?

technologische innovatieIsolatie en warmteverwijdering zijn verschillend. Droge transformatoren zijn meestal geïsoleerd met epoxy hars, gekoeld door natuurlijke lucht en grote capaciteit door centrifugale ventilator. Olie ondergedompelde transformatoren worden geïsoleerd door isolerende olie, geïsoleerd door isolerende olie in het circulerende systeem binnen de transformator, en warmte wordt geloosd op de radiator (radiator) van het circulerend systeem binnen de transformator.

De grondstoffen van Fushi blue kunnen worden gebruikt voor de binding, zodat de totale olielekkage van de connector sterk kan worden gecontroleerd; Als de eigenlijke werking handig is, kan de metalen schelp ook worden gebonden op hetzelfde moment om het doel van lekbehandeling te bereiken.

Als de transformator op volle kracht werkt heeft hij een grote reactieve lading nodig. Deze reactieve belasting wordt geleverd door het stroomvoorzienings- en distributiesysteem. Als het volume van de transformator te groot is,AradNamePrijs van gerecycleerde droge transformator,AradNametransformator voor droog type 1250kva, zal het niet alleen de initiële investering in het project verhogen, maar ook de transformator op volle lading of lading voor een lange tijd laten werken, het aandeel van het volledige verlies van de lading, de vermogensfactor verminderen en het verlies op het internet verhogen. Een dergelijke operatie is noch economische ontwikkeling,AradNameIllustratie van olieonderdompelde krachttransformator, noch wetenschappelijk.


AradNamePrijs van 125kva droge transformatorDoorgaan met het forceren van de rollenmarkt



De grondstoffen van Fushi blue kunnen worden gebruikt voor de binding, zodat de totale olielekkage van de connector sterk kan worden gecontroleerd; Als de eigenlijke werking handig is, kan de metalen schelp ook worden gebonden op hetzelfde moment om het doel van lekbehandeling te bereiken.

technologische innovatieDe representatieve verbindingsgroep van droge transformator is: Engelse hoofdletters geven de bedrading aan aan de primaire kant (of de primaire kant) en Engelse letters geven aan dat de bedrading aan de secundaire kant (of secundaire kant) staat. Y (of y) aan de sterrenbedrading, en D (of D) is driehoekige bedrading.

twee puntgrotingsinrichting van de ijzeren kern, veroorzaakt door een residueel laslitteken;

Productieproces en stappen van droge transformator

AradNametransformator-onderneming met olieonderdompeling

Bij relais protection dry-type transformator, de ontkoppeling van het foutpunt is gerelateerd aan elkaar. In een woord, als er een probleem is op een bepaald punt, zal het invloed hebben op het hele stroomcircuit

Wanneer de volledige belasting test wordt uitgevoerd en alles normaal is

MaleisiëOverige productinformatie
  • Kalish.1 ton vast hefplatformWat zijn de kenmerken van het product?

    Kalish.1 ton vast hefplatformWat zijn de kenmerken van het product?

  • Kalish.Handhefplatform vrachtwagen 10 meterInvoering van beschermingsmaatregelen

    Kalish.Handhefplatform vrachtwagen 10 meterInvoering van beschermingsmaatregelen

  • Nashville.Platform hijsplatform hydraulischNormen in materiaalkeuze

    Nashville.Platform hijsplatform hydraulischNormen in materiaalkeuze

  • Turku.Volledig elektrische zelfrijdende liftAnalyseer het ontwikkelingspad van de huidige industrie

    Turku.Volledig elektrische zelfrijdende liftAnalyseer het ontwikkelingspad van de huidige industrie

  • Turku.Twee ton hefplatformWaar moet op worden gelet bij het kopen?

    Turku.Twee ton hefplatformWaar moet op worden gelet bij het kopen?

  • Turku.Electrisch hefplatform van de liftVerkoop en winst zijn omgekeerd evenredig

    Turku.Electrisch hefplatform van de liftVerkoop en winst zijn omgekeerd evenredig

  • Turku.Platformladder van aluminiumlegeringWat is er nodig bij kwaliteitsinspectie?

    Turku.Platformladder van aluminiumlegeringWat is er nodig bij kwaliteitsinspectie?

  • Parijs17 meter liftWat zijn de superieure prestaties?

    Parijs17 meter liftWat zijn de superieure prestaties?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!