Petrosani.Prijs van scb11 serie droge transformatorWat zijn de redenen voor de verkeerde kant?

  • vrijgavetijd:2022-04-30 23:47:55
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:236
  • Korte omschrijving:

    Petrosani.,Analyse van gemeenschappelijke fouten van olie ondergedompelde transformator:In het elektrische veld van de wikkeling aa

Artikel inhoud

Analyse van gemeenschappelijke fouten van olie ondergedompelde transformator:

In het elektrische veld van de wikkeling aan het juk moet er een sterk baanbrekend onderdeel zijn, zodat bij een lagere stroom een schuiflading en ontlading kunnen optreden. Om dit nadeel beter op te lossen moet het uiterlijk van de isolerende delen tussen de wikkeling en het ijzeren juk hetzelfde zijn als dat van het middenhorizontale vlak van de wikkeling tot de isolatie van het ijzeren juk, voor zover mogelijk, om het elektrisch veldonderdeel dat zich met de isolerende delen kruist, te verminderen.

Petrosani.De apparatuur kan de tekortkomingen uit de patrouilleinspectie, verwijderen en vervangen van de gebarsten of broze leren pad, controleren en aanscherpen van de knoop, de olie aanvullen met minder olie, controleren en vervangen van de silica gel van het ademhalingsmasker, enz.

Verschillende afleidingsmethoden, droge transformatoren gebruiken meestal silica gel waterdichte behuizing, terwijl olietransformatoren meestal gebruik maken van porselein waterdichte behuizing;

Yoju.Verspreiding van het geluid van droge transformator

Exploitatie en onderhoud van met olie ondergedompelde transformator

Zorgvuldig onderhoud en isolatie schade


Petrosani.Prijs van scb11 serie droge transformatorWat zijn de redenen voor de verkeerde kant?



IV) de transformator op de kolom moet stabiel en stevig zijn,Petrosani.transformator voor droge type, en de taille rail moet ^ phi zijn; mm gegalvaniseerde draad moet met een even getal over vier bochten worden geschakeld. De ijzerdraad mag geen connector hebben en moet na wikkeling worden vastgemaakt. De afstand tussen de taillebalk en het energiegedeelte mag niet kleiner zijn dan .m.

Het verschil tussen de gemiddelde waarde van de drie fases van de tandweersmeting bij dezelfde temperatuur mag niet groter zijn dan % (m ^ omega;) dan de oorspronkelijke waarde. Het verschil tussen de gemiddelde waarde van de drie-fase van de tandweerstandmeting bij dezelfde temperatuur mag niet groter zijn dan %, hetgeen niet meer mag bedragen dan % ten opzichte van het laatste accurate meetresultaat.

Exploitatie en onderhoud van met olie ondergedompelde transformator

Laatste raadplegingEr zijn veel verbindingsgroepen van droge transformatoren, en de geselecteerde structuren en verbindingen zijn ook verschillend. Wat zijn dan de groepen van droge transformatoren? Hoe de verbinding uit te voeren? Of in principe introduceren met het netwerk van droge transformatoren fabrikanten.

Exploitatie van gesmolten transformator

Verslechtering van de isolatie van de kern van de transformator


Petrosani.Prijs van scb11 serie droge transformatorWat zijn de redenen voor de verkeerde kant?



Verschil tussen droge transformator en olie ondergedompelde transformator:

rankingDe geleidende isolatie van de elektrische transformator is het belangrijkste deel van de interne isolatie. Sommige geleiders moeten door het midden van de elektromagnetische spoel, of tussen elektromagnetische spoel ijzerklemmen en autoolietankwand passeren. Daarom is het noodzakelijk ervoor te zorgen dat dit soort geleider voldoende isolatie drukkracht heeft, d.w.z. isolatie afstand.

Producenten van omzetters zeiden dat de markt voor energiebesparende distributietransformatoren in China in dit stadium betrekkelijk versnipperd is, gekoppeld aan de beperkingen van factoren zoals lage drempelwaarden op het gebied, ongelijke bedrijven, gebrek aan evaluatie en specificaties,Petrosani.Wijze van koeling van met olie ondergedompelde transformator, en ontoereikende technische innovatie, wat resulteert in een langzame marketing van energiebesparende transformatoren.

De isolerende laagschacht en de verbindingsartikelen tussen de bel en de kern moeten worden verwijderd. Als het een opknoping van de bel is,Petrosani.Warmte van transformator onder olie, handel, luchthavens, tunnelbouw, chemische bedrijven en fabrieken.

De elektrische transformator is een geïdealiseerde ondersteunende faciliteittransformator voor een middenkast en een hoogspanningskast in het huidige stadium en kan worden uitgerust met een veiligheidsscherm volgens verschillende waterdichte kwaliteiten. Het is van toepassing op belangrijke of unieke natuurgebieden zoals gebouwen met meerdere verdiepingen, handel, luchthavens, tunnelbouw, chemische bedrijven en fabrieken.

Dry type transformator bedrijf

MaleisiëOverige productinformatie
  • NederlandGroot hefplatformToegewijd servicesysteem

    NederlandGroot hefplatformToegewijd servicesysteem

  • NederlandHefplatform van aluminiumlegeringTolerantie van afmetingen

    NederlandHefplatform van aluminiumlegeringTolerantie van afmetingen

  • KoshalinVrachtlift in magazijnLeer je het juiste bedrijf te kiezen

    KoshalinVrachtlift in magazijnLeer je het juiste bedrijf te kiezen

  • Dakhlaworld.kgmTransformer-olie ondergedompeldVraag kan gedeeltelijk worden vrijgegeven

    Dakhlaworld.kgmTransformer-olie ondergedompeldVraag kan gedeeltelijk worden vrijgegeven

  • AnciCity in ItalyEenvoudige en handige kleine liftInleiding tot de selectievaardigheden van huiswerk

    AnciCity in ItalyEenvoudige en handige kleine liftInleiding tot de selectievaardigheden van huiswerk

  • AnciCity in ItalyVast hefplatform vrachtwagenWat denk je

    AnciCity in ItalyVast hefplatform vrachtwagenWat denk je

  • Uden.Op cilinder gemonteerd hydraulisch hefplatformSterk compileervermogen

    Uden.Op cilinder gemonteerd hydraulisch hefplatformSterk compileervermogen

  • OffenbachKleine elektrische laadliftAnalyse van de redenen voor de daling van de productie en verkoo

    OffenbachKleine elektrische laadliftAnalyse van de redenen voor de daling van de productie en verkoo

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!