Sebs.Reactor en transformatorBedrijfsfilosofie

  • vrijgavetijd:2022-05-02 17:47:57
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:337
  • Korte omschrijving:

    Sebs.,In het dagelijkse leven hebben we een bepaald inzicht in de optische golflengte van de olie ondergedompelde transformato

Artikel inhoud

In het dagelijkse leven hebben we een bepaald inzicht in de optische golflengte van de olie ondergedompelde transformator.

Wanneer de transformator uit de fase is, als de tweede fase wordt geblokkeerd, is er nog steeds geen geluid wanneer de tweede fase wordt verzonden, zoals in het geval van de tweede fase. Er zijn drie redenen voor fasedeficiëntie:

Sebs.De isolatie tussen siliciumstalen platen is beschadigd zal het geluid niet veranderen,Sebs.Klasse transformator met olieonderdompeling, wat leidt tot oververhitting en smelten van de ijzerkern;

De spanningsregelaar is niet op zijn plaats of slecht.

EleusisDe isolatie tussen de wikkeling en het ijzeren juk van de transformator is veel groter dan die tussen de windingen, omdat het elektrische veld tussen de wikkeling en het ijzeren juk ver weg is en niet zo symmetrisch als dat tussen de windingen. In het elektrische veld in het midden van de wikkeling zijn de meeste kabels in fase met de isolerende cilinder (plaat) in het midden van de wikkeling, d.w.z. dat de loskoppelcomponent van het elektrische veld klein is.

Voor de lekkage die al heeft plaatsgevonden, dat niet kan worden genegeerd. Voor de positie met ernstige lekkage, schop of scherpe punch kan worden geselecteerd. Het lekpunt kan worden vastgenageld met speciale tools voor metaalmaterialen. Na het manipuleren van de lekkage, moet het oppervlak worden gereinigd en netjes. Polymere composieten materialen worden meestal geselecteerd voor droge consolidatie. Na droge consolidatie kan het doel van een langdurige behandeling van lekkage worden bereikt.

Om de kans op kortsluiting van een transformator met een droog type relaisbescherming beter te beperken zijn preventie en sleutel ^ ldquo; Preventie en manipulatie Is dominant.


Sebs.Reactor en transformatorBedrijfsfilosofie



De electromagnetische spoel wordt met koperen krachtdraad of folie opgetrokken met glasvezel. De epoxy kleefstof hoeft niet te worden gevuld. De vacuümsdroogapparatuur wordt gebruikt voor ontgassing en ontvochtiging. Het totale beton wordt gegoten met hoge breuktaaiheid, weerstand tegen kortsluiting, gemeenschappelijke storingen en inslag.

Veel mensen weten waarschijnlijk niet veel over de elektriciteitsdistributietransformatoren. In feite kan de transformator worden aangesloten voor de proefwerking na zorgvuldige inspectie vóór kapitaalinvesteringen. Tijdens de proefperiode moet je aandacht besteden aan de volgende punten. Of er abnormaal geluid, lawaai en trillingen zijn, of er abnormale geur zoals de geur van cokes is, en of er verkleuring veroorzaakt door gedeeltelijke oververhitting. Ventilatie is goed. Daarnaast moeten we ook aandacht besteden aan de volgende aspecten.

De staart van de hoge-spanning wikkelkop en de middelste kraan zijn gemaakt van koperinserts en ingebedde delen, met een goede sterkte en stijfheid,Sebs.Substationele transformator, die bevorderlijk is voor het aanpassen van de gegevens en heeft een unieke en nette stijl.

Uitstekende kwaliteitDe transformator behoort to t relatief duurzame elektrische apparatuur, en we kunnen het niet verwaarlozen in de dagelijkse toepassing. De gemeenschappelijke problemen van de power transformator conductor, power transformator wikkeling en power transformator tapping power power switch worden hieronder geanalyseerd:

Look van olie van gietijzeren delen

) de installatie van de secundaire commerciële verzekering van transformator op kolom en grond moet voldoen aan de volgende eisen: indien er een verbinding is of aan de secundaire zijde, moet deze worden geïnstalleerd tussen de loskoppelaar en de laagspanningscomposietisolator, of moet de stroomonderbreker als de loskoppelaar worden gekozen; Indien er geen verbinding is of aan de secundaire zijde, moet deze aan beide zijden van de laagspanningscomposietisolator worden geïnstalleerd en moet de geïsoleerde kabelspringer aan beide zijden van de stroomonderbreker worden aangesloten op de geïsoleerd kabel.


Sebs.Reactor en transformatorBedrijfsfilosofie



Onder normale omstandigheden moet de eigenlijke werking van de olie ondergedompelde transformator worden uitgevoerd door het operationeel en onderhoudspersoneel ter plaatse. Binnen een week na de exploitatie van het net moeten het personeel voor het beheer van de exploitatie en het onderhoud het veiligheidscontrolebereik van de transformator verbeteren en onmiddellijk contact opnemen met het projectpersoneel ter plaatse in geval van problemen, teneinde een betrouwbare en stabiele werking van machines en apparatuur te waarborgen.

Goede kwaliteitDe spanningsregelaar is niet op zijn plaats of slecht.

Voorzorgsmaatregelen voor de proefwerking van producenten van elektrische transformatoren

Wat is de belangrijke rol van de transformator

Sebs.Door een slechte afdichting, in het algemeen, de afdichting van de rand van de doos en de beschermkap van de machine wordt verzegeld met een zuurbase-resistente rubberen staaf of rubberen plaat. Als de gewricht niet goed wordt opgelost, zal het leiden tot gemeenschappelijke fouten van olielekkage.

De trillingsvermindering van de inzameling en het herenhuis lost de zachte verbinding van het ophalen en het herenhuis op. Voor de koperstang van de laagspanningsbus van de apparatuur kan de elektromagnetische gerommelde geluidsoscillatie van het herenhuis naar de constructie worden overgebracht. De kern van de geluidsreductie-oplossing moet worden veranderd in koperdraad.

Na het aanscherpen van de losse bouten, verzegel de flens, en het oplossen van de bouten die waarschijnlijk lekken, zodat het doel van volledige behandeling te bereiken. Strek de losse bouten strikt volgens de eigenlijke werking- en verwerkingstechnologie.

MaleisiëOverige productinformatie
  • Leipzig6-meter lift van aluminiumlegeringVier belangrijke onderdelen van het fabricageontwerp:

    Leipzig6-meter lift van aluminiumlegeringVier belangrijke onderdelen van het fabricageontwerp:

  • Bu `AradahStructurele samenstelling van de met olie ondergedompelde transformatorDe belangrijkste fu

    Bu `AradahStructurele samenstelling van de met olie ondergedompelde transformatorDe belangrijkste fu

  • Provence AIXVast hefplatformAlternatieve materialen

    Provence AIXVast hefplatformAlternatieve materialen

  • Provence AIXHefplatformvoertuig voor één persoonDaag je eigen zwakheden uit

    Provence AIXHefplatformvoertuig voor één persoonDaag je eigen zwakheden uit

  • Jiexiu.Eenvoudig hydraulisch hefplatformVrijgavesignaal

    Jiexiu.Eenvoudig hydraulisch hefplatformVrijgavesignaal

  • Fushun.Elektrische lift met geleiderailNoodzaak om verschillende principes te volgen

    Fushun.Elektrische lift met geleiderailNoodzaak om verschillende principes te volgen

  • Fushun.0 ton zwaar hefplatformAnalyse en toepassing van voorbereidend werk voor vervanging

    Fushun.0 ton zwaar hefplatformAnalyse en toepassing van voorbereidend werk voor vervanging

  • Fushun.In de auto gemonteerde liftplatformFactoren die de prijzen beïnvloeden

    Fushun.In de auto gemonteerde liftplatformFactoren die de prijzen beïnvloeden

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!