Tula.Substationele transformatorSchroot standaard

  • vrijgavetijd:2022-05-06 19:46:58
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:551
  • Korte omschrijving:

    Tula.,Maak voor en na de bemonstering de periferie van de bemonsteringshaven schoon met schoon of haarloos linnen.Isolatie en

Artikel inhoud

Maak voor en na de bemonstering de periferie van de bemonsteringshaven schoon met schoon of haarloos linnen.

Isolatie en warmteverwijdering zijn verschillend. Droge transformatoren zijn meestal geïsoleerd met epoxy hars, gekoeld door natuurlijke lucht en grote capaciteit door centrifugale ventilator. Olie ondergedompelde transformatoren worden geïsoleerd door isolerende olie, geïsoleerd door isolerende olie in het circulerende systeem binnen de transformator, en warmte wordt geloosd op de radiator (radiator) van het circulerend systeem binnen de transformator.

Tula.Transformer is

Met de snelle ontwikkeling van de samenleving en de continue ontwikkeling van computers, de berekening van gegevens in het hele proces van olie onderdompelde transformator golf heeft lang resultaten gehad. Alleen effectieve selectie van rekeneenheden modellen en methoden is nodig, de nauwkeurigheid van de berekeningen conclusies kan voldoen aan de behoeften van architecturaal ontwerp, en wetenschappelijke en redelijke gegevensmethode wordt geselecteerd, Niet alleen kan de huidige distributie van de olie ondergedompelde transformator duidelijk worden gedefinieerd in de ontwikkelingsfase,Tula.Installatietekening van olie ondergedompelde transformator, maar ook de wikkeling en andere structuren van de olie ondergedompelde transformator kan effectief worden geregeld en verdeeld in een bepaalde omvang, stroomuitval, schade aan machines en apparatuur, enz.

Waar kan ik het vinden?Er zijn ook tal van problemen om aandacht te besteden aan de preventieve maatregelen en het proces van droge transformator demping. Wat zijn de belangrijkste effecten en functies van droge transformator demping en de overeenkomstige preventieve maatregelen? Laten we de kleine bewerker van de droogtype transformator in detail raadplegen.

Gemeenschappelijke problemen van de stroomwisselaar van de transformator

Bij relais protection dry-type transformator, de ontkoppeling van het foutpunt is gerelateerd aan elkaar. In een woord, als er een probleem is op een bepaald punt,Tula.Beeld van droge transformatoren, zal het invloed hebben op het hele stroomcircuit


Tula.Substationele transformatorSchroot standaard



Verschil tussen droge transformator en olie ondergedompelde transformator:

verpakkingOver het algemeen is de methode voor de noodbehandeling van de olie ondergedompelde transformator voornamelijk bedoeld om de olie ondergedompelde transformator te ontkoppelen, de schakelstroom aan elke kant te verbreken, snel de gereserveerde olie ondergedompelde transformator te investeren en het stroomvoorzieningssysteem van nul te starten. Stop de werking van koelapparatuur. Sleutelolie onderdompelde transformator ontsteking. Wanneer L-type olie ondergedompeld transformator en hogevoltage station olie ondergedompeld transformator worden ontstoken, moet de generatoren eerst worden gedemonteerd.

Bij het nominale vermogen wordt de verhouding van het uitgangsvermogen tot het vermogen van de transformator de efficiëntie van de transformator, d.w.z. de ETA genoemd; is de efficiëntie van de transformator; P is het ingangsvermogen en P is het uitgangsvermogen.

Zet de poortklep (vlinderklep) van de linker en rechter tablet computers van de warmteleiding radiator uit om de olie in de warmteleiding radiator te isoleren van de olie in de tank, zodat de werkdruk en lekkage worden verminderd. Nadat de leklocatie is bepaald, moet een passende oppervlaktebehandeling worden uitgevoerd, en dan moeten Fushi-blauwe grondstoffen worden geselecteerd voor de afdichting.

Tula.Geluid, veroorzaakt kortsluiting. Als het niet goed wordt behandeld, zal het grote schade veroorzaken.

Elektrische transformator is een van de belangrijkste apparatuur in centrale en onderstation. De functie van de transformator is in alle opzichten. Het kan niet alleen de spanning verhogen en elektromagnetische energie naar het elektriciteitsverbruiksgebied sturen maar ook de spanning verlagen tot elke toepassingsspanning, zodat het aan de behoeften van het energieverbruik voldoet. In het kort moet de transformator de spanning en de bloeddruk verlagen.

Het flenzen oppervlak is ongelijk de strijkbouten zijn los,Tula.1600KVA prijs van de transformator, en het installatie- en verwerkingsproces is verkeerd, zodat de bouten niet goed worden vastgemaakt, wat resulteert in olielekkage.

MaleisiëOverige productinformatie
  • lubbock.Hydraulische heftruck van aluminiumlegeringStrategieën en oplossingen om waarde te maximalis

    lubbock.Hydraulische heftruck van aluminiumlegeringStrategieën en oplossingen om waarde te maximalis

  • Overvloed11 meter liftPrijzen blijven stijgen

    Overvloed11 meter liftPrijzen blijven stijgen

  • Shelui.Prijs van 2000kVA droge transformatorHoe het geluid tijdens bedrijf te verminderen?

    Shelui.Prijs van 2000kVA droge transformatorHoe het geluid tijdens bedrijf te verminderen?

  • Sint-PetersburgKlein handmatig hydraulisch hefplatformBepaling van de parameters van het behandeling

    Sint-PetersburgKlein handmatig hydraulisch hefplatformBepaling van de parameters van het behandeling

  • Sint-Petersburg16 meter hefplatform autoBranchespecifieke toepassingen

    Sint-Petersburg16 meter hefplatform autoBranchespecifieke toepassingen

  • GutaPlatform hydraulisch hefplatformbetaalbaarheid

    GutaPlatform hydraulisch hefplatformbetaalbaarheid

  • Bochum-Hordel2 meter elektrisch hefplatformmarktprijs

    Bochum-Hordel2 meter elektrisch hefplatformmarktprijs

  • Bochum-HordelHefplatform voor het lossen van de fabriekWaarom wordt de flexibiliteit steeds beter?

    Bochum-HordelHefplatform voor het lossen van de fabriekWaarom wordt de flexibiliteit steeds beter?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!