KostenToepassingsgebied van olie ondergedompelde transformatorWaar wordt het voor gebruikt

  • vrijgavetijd:2022-05-08 18:22:00
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:260
  • Korte omschrijving:

    Kosten,In het geval van gebruik van droge transformator moeten de klanten de methode van bedrading beheersen. Als er problemen

Artikel inhoud

In het geval van gebruik van droge transformator moeten de klanten de methode van bedrading beheersen. Als er problemen zijn in de bedrading, is het gemakkelijk om gemeenschappelijke fouten in de toepassing te veroorzaken. Wat is de bedrading van droge transformator?

Er zijn ook tal van problemen om aandacht te besteden aan de preventieve maatregelen en het proces van droge transformator demping. Wat zijn de belangrijkste effecten en functies van droge transformator demping en de overeenkomstige preventieve maatregelen? Laten we de kleine bewerker van de droogtype transformator in detail raadplegen.

KostenDe isolatie tussen siliciumstalen platen is beschadigd, wat leidt tot oververhitting en smelten van de ijzerkern;

De eerste stap van de volledige golfproces berekening is om de fundamentele parameters van het internet te berekenen, zoals inductie, condensatie en weerstand. De nauwkeurigheid van deze fundamentele parameters doet grote schade aan de berekeningsresultaten van het hele golfproces. Voor de inductie berekening, het goede model is het vaste model van de oneindige transformator kern kolom, maar er zijn veel berekeningsmethoden.

Visby.De staart van de hoge-spanning wikkelkop en de middelste kraan zijn gemaakt van koperinserts en ingebedde delen, met een goede sterkte en stijfheid, en veroorzaakt dan gas trillingen geluid, dat vervolgens wordt verspreid naar de oren van de consument. Hoewel de hoeveelheid lawaai niet erg groot is, zijn de dispersie afstand en nadelige effecten zeer groot.

Bij het verlaten van de fabriek zijn de productie en verwerking niet soepel en de afdichting is slecht. De gemeenschappelijke fout van olielekkage zal worden veroorzaakt nadat de olie transformator is verzegeld voor een periode van tijd.


KostenToepassingsgebied van olie ondergedompelde transformatorWaar wordt het voor gebruikt



Verminderde isolering

Er zij op gewezen dat na de ontwikkeling van deze jaren het totale niveau van de Chinese transformator-industrie in dit stadium in wezen internationaal is, en dat het kwaliteitsniveau niet anders is dan dat van overzeese goederen& rdquo. De persoon die verantwoordelijk is voor de transformator Federation of China Household Appliance Industry Association zei dat.

Oorzaken van brand in transformator

hoeveelDe input- en outputstroomlijnen van drie fases moeten worden aangesloten op fase a, fase B en fase C, respectievelijk overeenkomstig de kleur van de gele, groene en rode leiding van de trafo-terminal. De nullijn moet worden aangesloten op de neutrale nullijn van de transformatorspanning, en de baandraad, transformatorps en het transformatorps-punt daarvan moeten met elkaar worden verbonden. In normale tijden,KostenTransformer energie, worden de gronddraad en de nuldraad naar buiten geleid door de neutrale draad van de transformator. (b.v. moet de transformatorbox worden gekoppeld aan het gronddraadteken van de schelp en met elkaar worden verbonden). Controleer de input- en outputlijnen om ervoor te zorgen dat ze geschikt en accuraat zijn.

Elektrische transformatoren worden ook gebruikt voor het testen,KostenOlie ondergedompelde hogespanningstesttransformator, die worden genoemd proefkrachttransformatoren. Ze kunnen worden verdeeld in opblaasbare, olie transformatoren,KostenRoutine test van met olie ondergedompelde transformator, droge test en andere testtransformatoren. Ze zijn de basis testapparatuur voor communicatie AC compressietest voor veel consumenten, zoals elektrische centrales, energie-toevoerbureaus en wetenschappelijke onderzoeksinstellingen. Het wordt gebruikt voor de uitvoering van de isolatie van de druksterkte onder de vereiste stroom voor verschillende elektrische producten elektrische componenten en isolerende grondstoffen.

Uitgerust met een temperatuurregelaar wordt platina thermistor (pt) naast het ingebedde gat aan de bovenkant van de laagspanningssolenoïde spoel geplaatst om de temperatuurstijging van de wikkeling van de transformator te testen, de centrifugale ventilator te stoppen, het overtempure alarm en het overtemperature struikeleffect, en betrouwbare overdrukbeveiliging machines en apparatuur voor de droge test test te leveren om de veiligheidsprestaties van de transformator te testen.


KostenToepassingsgebied van olie ondergedompelde transformatorWaar wordt het voor gebruikt



Vermijd veroudering en beschadiging van de isolatie van de kern van de elektrische transformator: veroudering van de isolatie van de ijzerkern of beschadiging van de waterdichte behuizing met verankerbout zal leiden tot een grote draaikolk van de ijzerkern, en op lange termijn schaling van de ijzeren kern zal leiden tot isolatie veroudering.

KwaliteitsdocumentenVerminderde isolering

Hoe droge transformator te selecteren

De isolatie tussen de wikkeling en het ijzeren juk van de transformator is veel groter dan die tussen de windingen, omdat het elektrische veld tussen de wikkeling en het ijzeren juk ver weg is en niet zo symmetrisch als dat tussen de windingen. In het elektrische veld in het midden van de wikkeling zijn de meeste kabels in fase met de isolerende cilinder (plaat) in het midden van de wikkeling, d.w.z. dat de loskoppelcomponent van het elektrische veld klein is.

KostenExploitatie van gesmolten transformator

Hoe zit het met olie ondergedompelde transformator brand?

In feite is gronddraad niet alleen een soort van grondbeveiliging. Het volgende beschrijft in detail dat gronddraad de algemene naam van het aardingssysteem is. Gronddraad is verdeeld in beschermende grond- en veiligheidsfactor gronding apparaat. Onder hen veiligheids-factor gronding apparaat kan worden verdeeld in grondbeveiliging, anti-elektrische schokgronding apparaat en anti-elektromagnetische golf bestraling apparaat. Beschermende aarding is om het te gebruiken voor een lus om de faciliteiten de aardingsdraad te bereiken die door de functie wordt gespecificeerd.

MaleisiëOverige productinformatie
  • PabischeVolautomatisch zelfrijdend hefplatformHoe om te gaan met uiterlijk

    PabischeVolautomatisch zelfrijdend hefplatformHoe om te gaan met uiterlijk

  • PabischeHydraulisch hefplatformHoe de productie-efficiëntie te verbeteren?

    PabischeHydraulisch hefplatformHoe de productie-efficiëntie te verbeteren?

  • PabischeZelfrijdende lift van aluminiumlegeringAndere elementen van de afdichtingsfunctie:

    PabischeZelfrijdende lift van aluminiumlegeringAndere elementen van de afdichtingsfunctie:

  • KamerheerEnkele kolom aluminiumlegeringsliftAnalyse van de oorzaken van scheuren

    KamerheerEnkele kolom aluminiumlegeringsliftAnalyse van de oorzaken van scheuren

  • Charlotte.Kleine supermarkt liftWat zijn de belangrijkste punten van het ontwerpplan voor het effect

    Charlotte.Kleine supermarkt liftWat zijn de belangrijkste punten van het ontwerpplan voor het effect

  • vaten van TarnovskyHydraulische hefplatform vrachtliftAnalyse van het werkingsprincipe

    vaten van TarnovskyHydraulische hefplatform vrachtliftAnalyse van het werkingsprincipe

  • Manzil Bu Zalafah.Specificatie voor droge transformatorenAanzienlijk verbeterd technisch niveau

    Manzil Bu Zalafah.Specificatie voor droge transformatorenAanzienlijk verbeterd technisch niveau

  • PulawyNameMobiele kleine elektrische liftDe verliezen van het bedrijf nemen snel toe

    PulawyNameMobiele kleine elektrische liftDe verliezen van het bedrijf nemen snel toe

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!