CojutepeNameQ345B grootdiameter spoelPrijsmechanisme op korte termijn

  • vrijgavetijd:2022-04-30 21:47:55
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:236
  • Korte omschrijving:

    CojutepeName,Het walsen van de leiding vormt de stalen pijp blanco met een walsmachine van stalen plaat, dan lassen ze in stalen pijp

Artikel inhoud

Het walsen van de leiding vormt de stalen pijp blanco met een walsmachine van stalen plaat, dan lassen ze in stalen pijp met onder water staande booglassen of elektrische lassen, en vervolgens voeren ze maten en vormen op andere vormapparatuur. Dit soort pijp is productie van één stuk met een lage efficiëntie, onstabiele pijpkwaliteit en een lage dimensionale nauwkeurigheid, maar de apparatuur is eenvoudig en de investering is minder. Longitudinale gelaste buizen hebben een hoge efficiëntie goede kwaliteit, hoge precisie en goede prestaties. Het is de belangrijkste uitrusting voor grootschalige productie van stalen pijpen.

Over het algemeen is de wanddikte van de gewalste pijp mm en de buitendiameter -mm. Het wordt gewalst, gelast, gevormd, gebotteld en gerold direct van de stalen plaat. Het heeft de voordelen van korte verwerkingstijd, snelle levering en lage kosten. De gewalste pijp wordt voornamelijk gebruikt voor warmdikke wandspoelen zoals pijpen billboard en kolommen. De dikte van de warmgewalste dikke wand is over het algemeen groter dan mm en de buitendiameter is -mm. De rolde rolde rolde rolde plaat wordt voornamelijk gebruikt voor warmgewalst wandspoelen, zoals pijpen, billboard en kolommen. Welding, vorming, deburring, detectie en levering van defecten. Soms is de wanddikte relatief dik en is secundaire verwarming nodig. Het kenmerk is dat de buitendiameter tolerantie klein is Uniforme wanddikte. Het is belangrijk dat de warmgewalste dikke wandspoel de eigenschappen van de grondstoffen niet zal beschadigen. De nadelen van hete rol dikke wand rolpijp zijn lange verwerkingstijd en. Warmgewalste dikke wandspoelen worden op grote schaal gebruikt: cilinder, brug, roltafel, enz.

CojutepeNameHet scharniergewricht van het strippende stalen hoofd en de staart hecht één draad of dubbeldraad met booglassen, en het automatisch lassen van de boogboog wordt gebruikt voor de reparatie van het lassen na het walsen in stalen plaat en pijp.

De continue leiding heeft goede eigenschappen en prestaties in het gebruik, en geavanceerde technologie wordt aangenomen. Als we vooruitgang willen boeken en het concurrentievermogen willen versterken, moeten we op dit moment een goede kans hebben. Net als bij de ontwikkeling van de ijzer- en staalindustrie heeft de pijpindustrie in de afgelopen jaren opmerkelijke resultaten geboekt, die meer dan / van de wereldproduktie vertegenwoordigen, productkwaliteit en productkwaliteit, bedrijfseconomische schaal en belangrijkste technische en economische indicatoren. De spoel adopteert PLC automatisch systeem, en elk deel wordt op het paneel bediend. De snijlengte van de wikkelbuis neemt fotoelektrische inductie, nauwkeurige positionering en automatisch snijden aan. Elk proces neemt een dubbele pompolie-druksysteem aan om een stabiele werking te garanderen. De rolleiding heeft verschillende toepassingsbereik: wikkelingslengte: -mm, wikkelingspijpdikte: -mm, wikkelingsdiameter van de pijp: -mm, doel: inch xx, werkende spanning: V, Hz. Het kan worden gebruikt volgens de gespecificeerde parameters en reikwijdte, zodat het een belangrijke rol en waarde kan spelen in het gebruik. Grote spoel is duurzaam, stabiel en eenvoudig te bedienen. Het verpakkingsproces van spoel omvat vulling, verpakking, afdichting en andere belangrijke processen, alsmede relevante pre- en post-processen zoals reiniging, stapeling en demontage. Bovendien omvat het walsproces ook het meten of stempelen op de verpakking. Het gebruik van mechanische verpakkingsproducten kan de productiviteit verbeteren, de arbeidsintensiteit verminderen, voldoen aan de behoeften van de grootschalige productie en voldoen aan de eisen van netheid en hygiëne. Met de opkomst van nieuwe verpakkingsmaterialen en de voortdurende innovatie van verpakkingstechnologie kan spiraalpijp een belangrijke rol en waarde spelen in verschillende industrieën en gebieden.

KumlaNameOver het algemeen kan het proces van de uitbreiding van de diameter van spiraalvormige pijpproducten in drie fasen worden verdeeld. Het is de eerste ronde fase: de sectorblokken worden geopend totdat alle sectorblokken de stalen pijp bereiken. Op dit moment is de straal van elk punt in de stalen pijp bijna hetzelfde binnen het stappenbereik en is de stalen pijp voorradig afgerond. De tweede fase is de nominale binnendiameter: de sector begint de bewegingssnelheid van de voorste positie te verminderen totdat hij de vereiste positie bereikt, namelijk de binnenste omtrek van de afgewerkte pijp met kwaliteitseisen.

De versterking van het lassen is toegenomen, de lasvorming is verslechterd en de randovergang is slecht.

Door de ontwikkeling van de binnenlandse economische situatie en de versnelling van de trend van het lassen en gieten wordt geleidelijk het voordeel van het NC-snijwerk onderkend. NC snijden verbetert niet alleen de kwaliteit van platen en producten sterk, maar verbetert ook het arbeidsmilieu en de arbeidsefficiëntie. Op dit moment zijn de CNC-snijmachines die worden gebruikt in de industrie voor de verwerking van dikke rolpijpen,CojutepeNameQ355b Grote diameter dikke wand opgerolde pijp, voornamelijk vlammen en gewone plasma-snijmachines, maar zuiver snijmachines kunnen niet voldoen aan de behoeften van de moderne productie, Momenteel zijn de meeste CNC-snijmachines CNC-plasmasnijmachines. Dit type snijmachine kan voldoen aan de behoeften van de verwerking van dikke wand opgerolde pijpplaten en de verwerking van dikke wand opgerolde pijpstukken, zodat de vraag groter en groter zal zijn, maar er is nog steeds een zeer duidelijke kloof met de buitenlandse landen, heeft het systeem voor de meting van de lengte van de stalen pijp een verscheidenheid aan lengte metingen. Er zijn vooral de volgende: het basisprincipe van het meten van de lengte van de roosterliniaal is: twee roosters met vaste lengte worden buiten beide uiteinden van de hoogfrequente gelaste spoelpijp geplaatst, en de Rodless cilinder drijft de roosterliniaal dicht bij beide uiteinden van de stalen pijp om de meting van de lengte van de stalen pijp te realiseren als gevolg van de interferentie van het licht.

De convex-romp op het oppervlak van de crimp-rol moet worden behandeld. Voor herhaalde verwerking moet het oppervlak van de apparatuur worden behandeld om te voorkomen dat de convex-rompstalen plaat met abnormaal roloppervlak putten veroorzaakt.

Hoeveel is het?De kolf van de opgerolde pijp (met dezelfde wanddikte) mag niet groter zijn dan tien% van de wanddikte en niet meer dan mm.

Het walsen van de leiding vormt de stalen pijp blanco met een walsmachine van stalen plaat, dan lassen ze in stalen pijp met onder water staande booglassen of elektrische lassen, en vervolgens voeren ze maten en vormen op andere vormapparatuur. Dit soort pijp is productie van één stuk met een lage efficiëntie, onstabiele pijpkwaliteit en een lage dimensionale nauwkeurigheid maar de apparatuur is eenvoudig en de investering is minder. Longitudinale gelaste buizen hebben een hoge efficiëntie, goede kwaliteit, hoge precisie en goede prestaties. Het is de belangrijkste uitrusting voor grootschalige productie van stalen pijpen.

Het heeft voordelen en kwaliteit. De verkregen lasversterking wordt verhoogd, de lasvorming wordt beschadigd en de randovergang is slecht.


CojutepeNameQ345B grootdiameter spoelPrijsmechanisme op korte termijn



Als de diameter van de klant bijzonder groot is, is het moeilijk voor de algemene machines en apparatuur dus is het noodzakelijk om opgerolde buizen te gebruiken. Eerst, na het walsen van de stalen plaat, dan lassen de twee gewalste stalen buizen. Het lassen wordt ook T-lassen genoemd. Soms, de grote diameter van de dikke muur rechte naad staal moet rollen en lassen van de twee stalen platen, Daarom kunnen er twee lassen op een leiding lichaam, ook wel bekend als dubbele lassen. Dikke wand rechte naad spoelen pijp heeft een breed scala aan materialen. Zolang het een stalen plaat is die kan worden besteld in een staalfabriek, is het in principe OK. Het belangrijkste probleem van het product is de kwaliteit van het lassen. De kwaliteit van het lassen bepaalt direct de kwaliteit van het product, wat de belangrijkste stap is in de dikke wandrolpijp. Het is geschikt voor kolommen voor stalen constructies zoals gebouwen, bruggen, dammen en offshore platforms, super lange-span bouwwerken en elektrische mastmastmasttoren en mastconstructies die weerstand tegen wind en aardbevingen vereisen.

Aanbeveling en raadplegingDe dikte van de dikke wand opgerolde pijp is over het algemeen groter dan mm,CojutepeNameQ345B grootdiameter spoel, en het bereik van de buitendiameter is -mm. De dikke wand opgerolde pijp wordt gewalst onder de voorwaarde van de verwarming van stalen plaat Welding, rib, detectie van defecten, fabriek. Soms is de wanddikte relatief dik en is secundaire verwarming nodig. Het kenmerk is dat de buitendiameter tolerantie klein is Uniforme wanddikte.

Het walsproces van stalen plaat: het walsproces van stalen plaat omvat over het algemeen warmwalsen, warmspoelen, gieten en andere productiemethoden! Het rollen van stalen plaat wordt vaak gezien in het productieproces van dubbelzijdige booglassen. De producten gaan door meerdere processen zoals lassen, uitwendig lassen, richten en plat hoofd. Rollende pijp, QB rolleiding, dunne-wandleiding met grote diameter, dikke wandrolpijp, roestvrijstalen rolpijp,CojutepeName20-350; gelaste buizen met grote diameter, L rolpijp en Mn rolpijp zijn geavanceerd in technologie, streng in het testen, betaalbaarer en gunstiger. Welkom bij consult

Het voornaamste doel van voorverwarming is het verminderen van de koelsnelheid van gelaste gewrichten en prehittetemperatuur. Zoals uit de tabel kan worden gezien, kan voorverwarming de koelsnelheid verminderen, maar heeft in principe geen invloed op de tijd die wordt besteed bij hoge temperatuur, wat ideaal is. Daarom is bij het lassen van dikke wandspoelen met verharding de belangrijkste technische maatregel om de koelsnelheid en de verhardingstendens te verminderen eerder voorverwarming dan verhoging van de lijnenergie. Plasmasnijden van dikke wandspoelpijp is effectiever dan het snijden in gas

CojutepeNameGas en andere projecten.

Elektrische fusie-aansluiting: wanneer de hulpstukken van de leidingen de fabriek verlaten, wordt de weerstand draad in de leidingen begraven om de hulpstukken voor elektrische fusie-pijp te maken. Op de bouwplaats moet alleen de stekker van het speciale lasseringsinstrument en de aansluiting van de leidingen worden aangesloten. De binnenkant van de hulpstukken smelt het buitenste plastic van de hulpstukken en het binnenste plastic van de leidingen om een betrouwbare verbinding te vormen, en combineert de timing zoals de speciale digitale tijdhouder en het installatiegat.

Na het duwen, de ellebogen moeten worden gevormd in deze warme toestand, omdat sommige ellebogen zal worden vervormd na onjuiste hantering, die niet is toegestaan. Bovendien is de buitenste diameter van het front meestal groot en gevormd door de matrijs. De vormdood is eigenlijk een pers. Het moet een set vormen hebben, een aan elke kant. De buitenste diameter na de vorming bereikt de grootte van het eindproduct.

MaleisiëOverige productinformatie
  • Oberville.20 ton heffende vrachtliftWat is de impact van de ontwikkeling van

    Oberville.20 ton heffende vrachtliftWat is de impact van de ontwikkeling van

  • Huizen3 ton heffende vrachtliftWat is uniek?

    Huizen3 ton heffende vrachtliftWat is uniek?

  • Nyiregyhaza.kgm3 ton vaste hefladingsliftAanmeldingsprocedure

    Nyiregyhaza.kgm3 ton vaste hefladingsliftAanmeldingsprocedure

  • Aken.3-meter vrachtliftAan welke zaken moet in het seizoen aandacht worden besteed?

    Aken.3-meter vrachtliftAan welke zaken moet in het seizoen aandacht worden besteed?

  • FrissinName4-ton hydraulische hefladingsliftOorzaken van kwaliteit

    FrissinName4-ton hydraulische hefladingsliftOorzaken van kwaliteit

  • Belfort.4-ton vrachtliftEr zijn dergelijke verwerkingsstappen in verwerking

    Belfort.4-ton vrachtliftEr zijn dergelijke verwerkingsstappen in verwerking

  • Opale.5 ton heffende vrachtliftPrijzen stijgen

    Opale.5 ton heffende vrachtliftPrijzen stijgen

  • Sazhalombatta5 ton vrachtliftMoet de vertraging verhogen

    Sazhalombatta5 ton vrachtliftMoet de vertraging verhogen

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!