Sainte-Anne.16Mn grootdiameter spoelWat zijn de werkfactoren

  • vrijgavetijd:2022-05-08 20:21:59
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:459
  • Korte omschrijving:

    Sainte-Anne.,Het aanbod is in uitvoering. Welkom nieuwe en oude klanten om te raadplegen. Voorkomen dat de stalen plaat beschadigd wo

Artikel inhoud

Het aanbod is in uitvoering. Welkom nieuwe en oude klanten om te raadplegen. Voorkomen dat de stalen plaat beschadigd wordt. Dikke wandspoel en breedband met grote diameter zijn voornamelijk gemaakt van koolstofstaal, Q q q Mn, enz. spoel is een soort gelaste pijpproduct met een eenvoudig en flexibel proces. Als de lengte van de klant bijzonder is, moeten twee of meer stalen pijpen worden aangesloten. Daarom is het proces van deze gelaste pijp flexibel, handig en toepasbaar. Het nadeel is dat deze niet kan worden geproduceerd door gemechaniseerde lijn. Het niveau van automatisering en mechanisatie is niet hoog, wat veel handmatige verwerking vereist. Het grootste probleem van de verharde pijpen is het lassen. Dikke wandspoelpijpen kunnen worden geleverd zolang ze kunnen worden geïnspecteerd door foutdetectie. De relevante eisen zijn breder dan andere producten.

De controlevoorschriften voor de behandeling van dikke wand spoelen pijp zijn dat de dikke wand opgerolde pijp is gemaakt van stalen plaat. De dikke wand opgerolde pijp kan worden verdeeld in opgerolde pijp en warmgewalst dikke wand opgerolde breedbandpijp. Het productieproces van koudgewalste naadloze stalen pijp is over het algemeen complexer dan het warm walsen. De afmetingen van de rollen moeten eerst voor de leiding worden uitgevoerd. Indien het oppervlak niet op de scheur reageert, moet de ronde pijp door een snijder worden gesneden en in een stuk van ongeveer meters worden gesneden. Bij het binnengaan van het proces van annexatie moet het zuur echter worden gebruikt voor het drogen, en moet aandacht worden besteed aan de vraag of er een groot aantal luchtbellen op het oppervlak worden geproduceerd. Als er een groot aantal bellen ontstaan, geeft het aan dat de kwaliteit van de stalen pijp niet aan de responsnorm kan voldoen. De koudgewalste staalpijp is korter dan de warmgewalste naadloze stalen pijp, en de wanddikte is over het algemeen kleiner dan die van de warmgewalste staalpijp, en er zijn niet te veel burrs in de diameter. De dikke wand opgerolde pijp is een krachtige fabrikant, citaat, eerlijke werking, echt en van dezelfde kwaliteit. De dikke wandpijp is van de vaste band, met volledige specificaties. De wanddikte van de opgerolde pijp is mm en de buitendiameter is -mm. Het wordt gewalst, gelast, gevormd, geboft verwijderd en versterkt rechtstreeks van de stalen plaat. De verwerkingstijd van munten is kort en de levering is snel.

Sainte-Anne.Na het snijden in een enkele stalen plaat spoel, moeten de kop en de wortel van elke partij stalen plaat spoel onderworpen zijn aan strenge eerste inspectie met inbegrip van de mechanische eigenschappen, chemische samenstelling, fusiestatus van het lasse, en de niet-destructieve test van stalen plaat spoel. Pas na de vervaardiging van de pijp kan het officieel in productie worden gebracht.

Het pijpvolume is enorm, de productielocatie is complex, en de meting kan niet door de onderste draagbank van de stalen pijp. Deze operatie is handig en de meetnauwkeurigheid ligt binnen && plusmn; Binnen mm, herhaling nauwkeurigheid ≤ mm-dissel ; Dikke spiraalpijp is gemaakt van een stalen plaat. Dikke wandspoelpijp kan worden verdeeld in opgerolde pijp en warmgewalste dikke wand opgerolde buis.

Um RuwwabaDe producten worden op grote schaal gebruikt in de aardolie, de chemische industrie,Sainte-Anne.K235B spoel, het vervoer van aardgas, het drijven van de stapel en de stadswatervoorziening, verwarming, gasvoorziening en andere projecten. De wanddikte van de warmgewalste dikke wandspoel van detailhandelaren overschrijdt over het algemeen mm, en het bereik van de buitendiameter is -mm. De warmgewalste dikke wandspoel wordt gewalst gelast, gevormd, versterkt, fout gedetecteerd en geleverd onder de toestand van de verwarming van stalen platen. Soms heeft de wand met speciale dikte secundaire verwarming nodig. Het wordt gekenmerkt door een kleine tolerantie van de buitendiameter en een uniforme wanddikte. Het belangrijkste is dat de warmgewalste dikke wandkwaliteit de prestaties van de grondstoffen niet zal schaden. De nadelen van warmgewalst dikke wandspoel zijn lange verwerkingstijd en de diameter van dikke wandspoel is over het algemeen boven dn.

Reinig het afglijden van de ijzeroxide-schaal in het proces van trommelplaat om te voorkomen dat de ijzeroxide-schaal wordt vastgemaakt en het oppervlak van de stalen plaat.

De diameter van dikke wand opgerolde pijp is meestal hoger dan dn. Dikke wand opgerolde pijp is soms twee lassen. De reden waarom dit gebeurt is vooral te wijten aan de problemen van de verwerking van grondstoffen en apparatuur. De stalen plaat met de vereiste breedte van de gelaste pijp die de klant nodig heeft, wordt meestal niet geproduceerd door de staalfabriek, dus twee platen moeten worden gelast, zodat de lasse zal plaatsvinden.


Sainte-Anne.16Mn grootdiameter spoelWat zijn de werkfactoren



Het pijpvolume is enorm, de productielocatie is complex, en de meting kan niet door de onderste draagbank van de stalen pijp. Deze operatie is handig en de meetnauwkeurigheid ligt binnen && plusmn; Binnen mm, herhaling nauwkeurigheid ≤ mm-dissel ; Dikke spiraalpijp is gemaakt van een stalen plaat. Dikke wandspoelpijp kan worden verdeeld in opgerolde pijp en warmgewalste dikke wand opgerolde buis.

Rolling circle: de stalen plaat verwarmd tot ~ ~ ~ met een warmwalsmachine wordt gerold om een stalen plaat te vormen. De gemeenschappelijke legeringen voor de walspijp van stalen plaat omvatten: metaalintermetalle legering, legering waarin elk bestanddeel een verbinding vormt met elkaar, zoals messing (= bèta;,* messing;* gammast;* en "-silepsnem;* Brass) samengesteld uit koper en zink, enz.

De wanddikte van de warmspoel dikke wand continue pijp is over het algemeen groter dan mm, en het bereik van de buitendiameter is -mm. Warmgewalst dikke continue wandpijp wordt gewalst, gelast, gevormd, versterkt, gedetecteerd en geleverd onder de voorwaarde van de verwarming van stalen platen. Soms is de wanddikte zeer speciaal en heeft secundaire verwarming nodig. Het wordt gekenmerkt door een kleine buitendiameter tolerantie en een uniforme wanddikte. De belangrijkste reden is dat de warmgewalste dikke wandcontinue leiding de prestaties van de grondstoffen niet zal schaden. De nadelen van warm gewalst dikke wand continue pijp zijn lange verwerkingstijd en hoge kosten. Warmgewalst dikke wandpijp wordt op grote schaal gebruikt: oliecilinder, hydraulisch, brug, rol enz. Vergeleken met naadloze stalen pijp heeft een dikke wandcontinue pijp de nadelen van lage kosten, het breken van de vaste specificatie van naadloze stalen pijp enzovoort. De dikke wandspoel wordt gelast door buigen van stalen plaat of stalen strip. Volgens het lasseformulier wordt het verdeeld in rechte gelaste pijp en spiraalgelaste buis. Het kan worden onderverdeeld in gewone gelaste pijp, gegalvaniseerde gelaste pijp zuurstof blazen gelaste pijp, draadmouw, metrische gelaste pijp, stationaire pijp, diep waterpomppijp,Sainte-Anne.Q355b grootdiameter spoel, automobielpijp, transformatoren pijp, gelaste dunne-wandpijp, gelaste speciale pijp en spiraalgelaste gelaste buis. Het is een speciaal productbedrijf dat onderzoek, ontwikkeling en service integreert. Het is al lang gespecialiseerd in warmgewalste stalen pijp, dikke dikke wandwandwandwandrolpijp, dikke wandwandwandwandwandwandwandwandwandwandleiding, stalen behuizing en walspijp fabriek. Continu is toegewijd aan het produceren van alle soorten van circumferentiële naad en longitudinale circumferentiële continue pijp en Pensioen, en wordt hervormd op basis van dezelfde specificatie en model van de traditionele rollend materieel. De functie van de parameters van de spoel gelaste stalen buizen wordt verbeterd met %, die het gat vult dat niet kan worden geproduceerd door traditionele rolapparatuur. Het kan stalen pijpen produceren met een diameter van meer dan en wanddikte van -mm. De belangrijkste materialen zijn q q , Mn, enz. de productnormen zijn GB /t-, GB /t-, enz. de producten worden op grote schaal gebruikt in aardolie, chemische industrie, aardgas transmissie, stapel driving, stedelijke watervoorziening, verwarming, gasvoorziening en andere projecten.

Eerlijk beheerVerwerking van de buisgroef en gewrichten: wanneer de wanddikte minder is dan mm, is het type I lassen; wanneer de dikte van de wand groter is dan mm, is het type V lasse; Voor buizen met een diameter groter dan mm en wanddikte dan mm moet de bodem van de pijp aan de onderkant van de pijp worden verzegeld; Naast het lapgewricht is het andere type gasspoelpijp continue en vaste V-groeve kontlassering. Als de lasse defect blijkt te zijn, moet de lasse worden gelast. Herlassen mag niet meer dan twee keer duren. De longitudinale lasse van de opgerolde pijp in hetzelfde cilindrisch deel mag niet groter zijn dan, en de afstand tussen twee lengterichting mag niet kleiner zijn dan mm.

De toepassing van warmgewalste stalen buizen: het nadeel van het veranderen van warmgewalste stalen pijp in naadloze stalen pijp met vaste specificatie en model is een ander belangrijk kenmerk van de warmgewalste stalen pijp. In het productieproces is de warmgewalste stalen pijp op grote schaal gebruikt, vooral in grote apparatuur zoals de productie van oliecilinders, machinebouw, grote trommel enzovoort. Bewaar materialen en arbeid voor de bovengenoemde ondernemingen, verlaag de productiekosten, verbetert het concurrentievermogen van de markt van afgewerkte producten en bevordert de ontwikkeling van ondernemingen in zekere mate. Continue pijp is toegewijd aan het produceren van alle soorten van de omtrek van de naad, longitudinale circumferentiële continue pijp en penstock, waardoor het gat wordt gedicht dat niet kan worden geproduceerd door traditionele walsinstallaties van staal. Het kan stalen pijpen produceren met een diameter van meer dan en wanddikte van -mm.

De materialen van de stalen plaat omvatten voornamelijk Q, Q, ,Sainte-Anne.45_; rechte naad gelaste buis, met mangaan en mangaan. In het algemeen kan voor de wikkeling van de pijp gebruik worden gemaakt van koudgewalste plaat. Zoals olie, chemicaliën, transport van aardgas, pilaren en stedelijke watervoorziening, verwarming, gasvoorziening en andere projecten kunnen worden aangepast! De vereiste dikte en lengte kunnen zo nodig worden aangepast! Het lassen van de rolpijp is een dubbelzijdig lassen. Twee lengterige lassen zijn toegestaan, en de lasruimte is groter dan mm. Het lassersuiterlijk en de kwaliteitsnorm mogen niet lager zijn dan de norm in de lasseringsspecificatie.


Sainte-Anne.16Mn grootdiameter spoelWat zijn de werkfactoren



Materiaal gebruikt voor de spoel van stalen platen: het moet door de gebruiker worden verklaard.

Verbetering van de kwaliteitHet pijpvolume is enorm, de productielocatie is complex, en de meting kan niet door de onderste draagbank van de stalen pijp. Deze operatie is handig en de meetnauwkeurigheid ligt binnen && plusmn; Binnen mm, herhaling nauwkeurigheid ≤ mm-dissel ; Dikke spiraalpijp is gemaakt van een stalen plaat. Dikke wandspoelpijp kan worden verdeeld in opgerolde pijp en warmgewalste dikke wand opgerolde buis.

Het wordt gekenmerkt door on-line meting, volledige grote diameter continue pijp modellen, en geen interval in de lengte van de stalen pijp. Het nadeel is dat als een speciale lichtbron niet wordt gebruikt, de stalen pijp wordt verstoord door uitwendig licht. Na gebruik van de speciale lichtbron is de helderheid van de ingeklemde buis hoog en is de lichtreflectie sterk, wat gemakkelijk leesfout kan veroorzaken.

Onlangs is de kwaliteit van het lassen voortdurend verbeterd en is ook de technologie van de gelaste pijp voortdurend verbeterd, en is het toepassingsveld relatief breed, dat de productie-efficiëntie en de service kwaliteit van gelaste pijp verbetert.

Sainte-Anne.Het is belangrijk dat de dikke wand opgerolde pijp de prestaties van de grondstoffen niet zal schaden. Het nadeel van een dikke rolpijp is dat de behandelingstijd lang is Heel duur. Dik wandrolpijpen worden op grote schaal gebruikt: cilinder, hydraulisch, brug, roller, enz.

Dikke spiraalpijp is gemaakt van een stalen plaat. Dikke wand opgerolde pijp kan worden verdeeld in opgerolde pijp en warmgewalste dikke wand opgerolde buis.

Dikke spiraalpijp is gemaakt van een stalen plaat. Dikke wand opgerolde pijp kan worden verdeeld in opgerolde pijp en warmgewalste dikke wand opgerolde buis.

MaleisiëOverige productinformatie
  • Revitalisatie3 ton vaste hefladingsliftMagnetische deeltjesdetectietechnologie

    Revitalisatie3 ton vaste hefladingsliftMagnetische deeltjesdetectietechnologie

  • Xilinhot.3-meter vrachtliftWat is het effect?

    Xilinhot.3-meter vrachtliftWat is het effect?

  • Ulanhot4-ton hydraulische hefladingsliftHoe de werkende fabrikant te kiezen?

    Ulanhot4-ton hydraulische hefladingsliftHoe de werkende fabrikant te kiezen?

  • PingshanCity in Canada4-ton vrachtliftHoe de verwerkingsgraad van het productoppervlak te verdelen?

    PingshanCity in Canada4-ton vrachtliftHoe de verwerkingsgraad van het productoppervlak te verdelen?

  • Yuncheng.6-meter vrachtliftDe oorzaak van de storing en de analyse en probleemoplossing

    Yuncheng.6-meter vrachtliftDe oorzaak van de storing en de analyse en probleemoplossing

  • Tibet6-ton vrachtliftAnalyse van de spotmarkt

    Tibet6-ton vrachtliftAnalyse van de spotmarkt

  • Anhui8-meter vrachtliftWaarom neemt de maat af in gebruik?

    Anhui8-meter vrachtliftWaarom neemt de maat af in gebruik?

  • Wuyi.Aangepaste hefladingsliftWat zijn de superieure prestaties?

    Wuyi.Aangepaste hefladingsliftWat zijn de superieure prestaties?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!