Cotui.Hoeveel is 16 I-straal per meterWat zijn de voordelen van het product?

vrijgavetijd:2022-05-11 22:24:01 Post gebruiker:984HP143755493 Paginaweergaven:86

Kerntips:Cotui.,Prestatieparameters en toepassingsbereik van I-straalKleine longitudinale scheurCotui.Volgens de historische gegevens va

Prestatieparameters en toepassingsbereik van I-straal

Kleine longitudinale scheur

Cotui.Volgens de historische gegevens van de afgelopen vier jaar was de zinkprijs in het eerste kwartaal over het algemeen hoger dan die in het hele jaar, en kwam over het algemeen in een golf van opwaartse trend in het eerste kwartaal. De zinkprijzen bleven echter dalen in het eerste kwartaal van en vertoonden een tendens om de daling dag na dag te versnellen. Er zijn twee belangrijke redenen voor het begin van dit jaar. In de eerste plaats heeft de vicieuze verandering van de vastgoedindustrie geleid tot een snelle daling van het groeipercentage van China&× ; s het verbruik van gegalvaniseerde buizen en naadloze stalen buizen, en zelfs een krimpmaand op maand; Ten tweede verwarde de blinde uitbreiding van de galvaniseerde pijpenfabriek het ritme van het evenwicht tussen vraag en aanbod.

Frame lijn scheur

KastenVolgens de theorie van de stalen structuur moet de I-balk flenzen worden benadrukt, de I-balk moet staan in plaats van te liggen.

Mengsels worden periodiek verdeeld, en de situatie na het gieten en rollen is significant door middel van de rand van de vlam pellen barsten inspectie of billet kras vlamverwijdering.

Vaak wordt gevraagd dat de vorm van I-balk vergelijkbaar is met die van H-straal. Wat is het verschil tussen hen? Veel mensen kunnen, en/of;; Leg het in detail uit. Hier is een gedetailleerd antwoord voor u: veel mensen denken dat I-beam een binnenlandse naam is en H-beam is een vreemde naam. In feite is deze cognitie verkeerd. H-straal en I-straal zijn anders in vorm!


Cotui.Hoeveel is 16 I-straal per meterWat zijn de voordelen van het product?



I-straal ook wel bekend als universele straal, is een lange stalen strip met I-vormige doorsnede. De I-straal is verdeeld in gewone I-straal en lichtbundel. Het is een sectie staal met I-type doorsnede vorm.

Tijdens de bouw van de bouwwand tonen scheuren en hulzen aan dat de bouwmaterialen ongekwalificeerd zijn, dat de bouw van de matrixverbinding niet aanwezig is, en dat het personeel van de constructie arm is. De buitenwandgeplasting neemt elektrische lasstaalgaas aan,Cotui.Waar verkoop je gelaste buizen, die scheuren kunnen voorkomen en de muur kunnen versterken.

De passieve behandeling van natriumcyanide kan worden onderverdeeld in vier categorieën. Voor de behandeling met passivatie moet het oppervlak van de gelegeerde pijp vrij zijn van olievlekken,Cotui.Hoeveel is I-straal per vierkante meter, pickled en passivated. Passivatiebehandeling kan alleen worden uitgevoerd nadat het oppervlak is gereinigd, en het werkstuk van gelegeerde pijpproducten kan worden geïnfiltreerd in waterige oplossing. De passieve behandeling van de legeringen van de buis in natriumcyanide transformeert de oppervlaktelaag in een zeer dunne passieve behandelingsfilm, die bepaalt dat de kleur van de oppervlaktelaag niet verandert voor en na passieve behandeling, en de reproduceerbaarheid van de oplossing is goed.

Hoeveel is het?Functie van de I-straal: waar wordt voornamelijk I-straal gebruikt?

Volgens de nationale norm van warmgewalst H-staal in China (GB /t-, H-sectie staal is verdeeld in smalle flenzen, brede flenzen en stalen stapel,Cotui.fabrikant van koudgetrokken gelaste buizen, waarvan de codes respectievelijk Hz, HK en Hu zijn. Narrow flens H-sectie staal is geschikt voor balken of compressiebuigen, IX en Iy niet zo goed als H-staal onder de premisse van gelijk gewicht.

Bij de keuze van I-straal in het ontwerp van de constructie wordt een redelijke I-straal geselecteerd op basis van zijn mechanische eigenschappen, chemische eigenschappen, lasbaarheid en structurele grootte. I-straal is voornamelijk verdeeld in gewone I-straal, lichtbundel en brede flenzen I-straal. Volgens de hoogte verhouding van flens tot web, is het verdeeld in breed, medium en n


Cotui.Hoeveel is 16 I-straal per meterWat zijn de voordelen van het product?



H-staal is een economisch staal met betere mechanische eigenschappen dan I-staal. Het is genoemd omdat zijn sectievorm hetzelfde is als de Engelse letter & quota; H& Wat? De flens van warm gewalst H-straal is breder dan die van I-straal, met een grote zijdelingse stijfheid en een sterke buigweerstand. Onder dezelfde specificatie is H-straal lichter dan I-straal.

Economisch beheerManieren om oppervlaktecomprimerende stresseigenschappen van gelegeerde buizen te verkrijgen

Gezien het huidige marktomgeving, met name wat betreft de bouw- of uitrustingstechnologie, is de positie van gegalvaniseerde buizen nog steeds relatief groot. Juist vanwege deze sterke positie kunnen we dit soort bouwmateriaal in alle lagen van het leven zien, zelfs in een veld dat weinig contact lijkt te hebben. Het zal worden toegepast in veel bouwprojecten. Tegelijkertijd zijn, zelfs in de noodlijdende omgeving van de ijzer- en staalindustrie, de toepassingssituatie en de bezettingsgraad van dit soort pijpen zeer hoog.

De kleine lengte van de reparatie lassen is mm; De grondstof mag niet hoger zijn dan mm na het malen door lasrand.

Cotui.De natuurlijke omgeving, maar ook het milieu zuiveren. Het transport van gas kan voldoen aan de eisen van het vervoer op lange afstand, het voorkomen van daadwerkelijke exploitatie en onderhoud, voldoen aan de eisen van thermische isolatie en koude bescherming, verminderen van verwarmingsapparatuur, unieke en handige installatie en de bouwcyclustijd van het project verminderen. Over het geheel genomen is het handiger om te gebruiken. Het kan ook worden gebruikt voor het vervoer van vloerverwarming en warmwaterbronnen.

Wanneer het wordt gebruikt voor grondverwarming en warm voorjaar vervoer, kan het voldoen aan de eisen van koeling en het praktische effect van minder schade te bereiken. Het is van toepassing op de waterconserveringstechniek, mijnbouw en andere industrieën om te voldoen aan de bepalingen van koude, koude en corrosiepreventie. Bovendien heeft de transmissie van chemische grondstoffen een ruime binnenruimte.

De legeringen buis kan worden gehard door inductie verwarming

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

Maleisiëadviserennieuws
MaleisiëLaatste nieuws